2777
2789
عنوان

دوستان کارمند ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 54 پست
اين طوري از پا درميايد 

درسته ولی چاره ای نیست البته دارم یکم رو خودم کار میکنم که کارامو کمتر کنم

مثلا یه مدته بیخیال ریخت و پاش بچه ها شدم که آخر همه رو جمع کنم این یکی شه

با بچه زندگی همیشه شخم زده ست

یه چیز دیگه این که من هر شب شام درست نمیکنم یه شب در میون میزارم  همسرم هم خدا رو شکر مراعات میکنه بنظرم پخت و پز وقت گیر ترین کار یه خانومه

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازمه که اقایون قدر بدونن؟    

بله دقیقا  

چون وقتی خونه همیشه مرتبه و یه روز به هم ریخته فک می کنن که تو وظیفه تو درست انجام ندادی.در حالی که باید بدونن خانوما هم یه روزایی خستن،یه روزایی مریضن کلا یه روزایی حال ندارن کار خونه انجام بدن

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
درسته ولی چاره ای نیست البته دارم یکم رو خودم کار میکنم که کارامو کمتر کنم مثلا یه مدته بیخیال ریخت ...

به نظرم مهم مديريته ذهنه... 

ايده آل گرايي خوب نيست 

مهم خود آدمه

بخصوص وقتي خانم خونه خسته باشه ، همه چي مختل ميشه...

ولي اگر خانم با انرژي و سر حال باشه ، هر چي هم خونه نامرتب باشه ، خانواده پرانرژي تره

من يكي از بزرگترين انگيزه هام اين بود كه شوهرم كار درست و درمون نداشت... الان زياد شده انگيزه هام... ...

عاشقتم منم دلیل کارم فقط حرص جاریمه وگرنه شوهرم میگه نیاز ندایم همشم دعواس نرو سرکار خونه و زندگیتو بگردون کاش باردار شم نرم از شر خاندانش راحت شم دعام کنین

ای جانم خدا قوت

میتونی از پلوپز استفاده کنی واسه برنجت ...من یکی از همکارام فرصت نمیکرد غذا زیاد درست میکنه برای چندروز میزاره یخچال کم کم گرم میکنه ...مثلاغذا درست میکنین همون لحظه ظرفتون بشورین ...کوچولو که ندارین میتونی یه زیرانداز پهن کنین که خانه هم کثیف نشه ...لباسات هم یه ورز وقت بذار اتو کنه یا ببر خشکشوئی 

یه وقتایی ازبیرون بگیربالاخره کارمی کنی بایدیه فرقی باخانم خانه دارداشته باشی هرغذایی که می پزی بیشتربپزبقیش بزارتویخچال یافریزربعدیه وعده باهمون بگذرون شوهرت هم کمک بگیرحواست باشه به خودت واستراحتت هم برسی

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
اره ولی ی وقتایی هم حساسیت نشون میده مثلا میگه فلان وسیله رو سرجاش نذاشتی.... همش نگرانم میگم نکنه ت ...

بی تاثیر نیست عزیزم باید یه وقتایی رو واقعا  دل به کاره خونه بدی

من 6 میرم 4 برمیگردم با دو تا بچه یکی از خونه مامانم برمیدارم یکی از مهد میگیرم ولی به همه چی میرسم ...

واااااااای امان امان از کند بودن من.خونه رو بخوام تمیز کنم هر اتاق نصف روز وقتمو میگیره. همش باید اساسی تمیز کنم

در جهانم همه چیز نیکوست  
دقيقا بايد اين تفكر مجبور بودن رو برداري از فكرت...  بعد از چند وقت كه شرايط روي روال ميوفته آ ...

چقد انگیزه داد بهم حرفات.نظرت چیه عزیزم کار دومم ادامه بدم؟

در جهانم همه چیز نیکوست  
استاتر جان یکسری از کاراتو میتونی با استفاده از پول کم کنی مثلا شما که شاغلی حتما ماشین ظرفشویی کمک ...

اره ماشین ظرفشویی دارم ولی خب ظرفا اونقدری نیست که ی ماشین پر شه. قابلمه ها رو هم که نمیشه گذاشت توی ماشین ظرفشویی

در جهانم همه چیز نیکوست  
درسته ولی چاره ای نیست البته دارم یکم رو خودم کار میکنم که کارامو کمتر کنم مثلا یه مدته بیخیال ریخت ...

اره فکر اینکه چی بپزم سخت ترین مرحله است

در جهانم همه چیز نیکوست