2777
2789
عنوان

دوستان کارمند ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 54 پست
در كل به نظرم اولويت اول بايد خودت باشي كه خسته نشي... خوابت كم نشه...  اينكه ظرف و شام و... ن ...

خودم ممکنه از کارمندی خسته شم ولی از تدریس نه. مجرد که بودم وضعیت همین بود با این تفاوت که مادر کارا رو انجام میداد و من نمیفهمیدم کی ناهار اماده میشه کی خونه تمیز میشه. الان میفهمم که دیره

در جهانم همه چیز نیکوست  
تدریس خیلی دوست دارم ولی خب خونه هم وسواس دارم باید مرتب باشه ولی خب مثلا امروز صبح ظرف ها نشسته روی ...

من كه سر شدم... اصلاً وسواس ندارم ديگه... البته فقط در مورد غذاي بچه هام حساسم...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ی وقتایی میگم چه کاریه اینقد خودمو اذیت کنم. ولی خب اقامم داره واس کنکور دکتری میخونه میگم نمیتو ...

من ک اصلا با کار خونه مشکل نداشتم برنامه بریز برای خودت. من شبکار ی روزای تعطیلم داشتم جاریم غذا نداشت من غذای تازه میزاشتم اونام میومدن میخوردن میرفتن. 

سلام 

شما میتونید صبح قبل از اینکه سرکار برید یک ساعت زود تر بیدار شید یه دست به سر روی خونتون بزنید همزمان یه غذا هم برا نهارتون درست کنید 

پس انداز خوبه اما به خونه ام برسید 

به خودتون خستگی رو تلقین نکنید بجاش یه بسم الله بگو و کارها رو انجام بده توی زمان خیلی کم 

خوب پس معلومه شوهرت راضی به این شرایطه پس تو حساس نباش من هر روز ساعت6پامیشم صبونه میخورم میرم تا6ع ...

اره ولی ی وقتایی هم حساسیت نشون میده مثلا میگه فلان وسیله رو سرجاش نذاشتی.... همش نگرانم میگم نکنه تاثیر منفی داشته باشه رو ذهن همسرم که خونه ی وقتایی نامرتبه

در جهانم همه چیز نیکوست  
سلام  شما میتونید صبح قبل از اینکه سرکار برید یک ساعت زود تر بیدار شید یه دست به سر روی خونتون ...

متاسفانه از خواب صبح نمیتونم بزنم ولی اگه اخر شب خسته نباشم انجام میدم

در جهانم همه چیز نیکوست  
وای خوش بحالت با بچه هنوز انگیزه داری من ۳ماهه عروسم بین کار و همسر موندم فقط پول کار و ترس خواهرو ح ...

من يكي از بزرگترين انگيزه هام اين بود كه شوهرم كار درست و درمون نداشت... الان زياد شده انگيزه هام... اينكه دستم تو جيب خودمه... هم اينكه تا لنگ ظهر نميخوابم... شوهرم و پسرم با شغلم پز ميدن... خيلي از خانمهاي فاميلمون دوست ندارن من برم سر كار و... خخخ

اره ولی ی وقتایی هم حساسیت نشون میده مثلا میگه فلان وسیله رو سرجاش نذاشتی.... همش نگرانم میگم نکنه ت ...

عزيزم عادتش نده به خونه هميشه مرتب... متوقع ميشه و خيلي عذاب آور ميشه برات...

سخت نگیر! سعی کن خونه رو مرتب نگه داری! و کار تولید نکن، از اون مهمتر خودتو گناهکار ندون و عذاب وج ...

طبق حرفای همسرم حس میکنم ترجیح میده اموزشگاه برم ولی خب وقتی مهمون داریم باس تند تند کارا رو انجام بدم اذیت میشم 

در جهانم همه چیز نیکوست  
من يكي از بزرگترين انگيزه هام اين بود كه شوهرم كار درست و درمون نداشت... الان زياد شده انگيزه هام... ...

دقيقا بايد اين تفكر مجبور بودن رو برداري از فكرت... 

بعد از چند وقت كه شرايط روي روال ميوفته آدم مي بينه از همه چقدر جلوتره...

روز رو شب كردن به بطالت ، درگير حاشيه و حرف ديگران شده ، استقلال مالي نداشتن و... همه آدم رو به عقب مي كشه...

من 6 میرم 4 برمیگردم با دو تا بچه یکی از خونه مامانم برمیدارم یکی از مهد میگیرم

ولی به همه چی میرسم چون از خودم خیلی مایه میزارم و میدونم این خیلی بده ولی چاره ای دیگه ندارم

از شب قبل همه کاراهامو میکنم همه چی مرتب و تمیز حتی هرشب خونه رو جارو میکشم البته با جارو دستی و سرامیکها رو تی میکشم ظرفها هم شسته و مرتب خسته میشم ولی از این که همه چی مرتبه خستگیم در میره

البته بچه هامو خیلی زود میخوابونم تا به کارام برسم خیلی هم فرز هستم

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.