2777
2789
عنوان

دوستان کارمند ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 54 پست
مواظب باش چون بعضی وقتا مردا با مادرشون مقایست مکنن یا  جاری مواظب باش که علاقه اش کم نشه خونوا ...

اره دقیقا ی بار بهم گفت اگه هر چی برمیداری بذاری سرجاش دیگه اشپزخونه به هم نمیریزه.دیدی خونه مامان من یا مامان خودت چقد همیشه مرتبه...

در جهانم همه چیز نیکوست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی از پلوپز استفاده کنی واسه برنجت ...من یکی از همکارام فرصت نمیکرد غذا زیاد درست میکنه برای چند ...

هم پلوپز دارم هم ارام پز ولی هنوز استفاده نکردم.یعنی پلو بریزم توی پلوپز و برم سرکار؟

در جهانم همه چیز نیکوست  
هم پلوپز دارم هم ارام پز ولی هنوز استفاده نکردم.یعنی پلو بریزم توی پلوپز و برم سرکار؟

پلوپز تایمرداره ...یکم باهاش کارکنی قلقش دستت میاد ...صبح که بیدارشدی اولش برنج بریز داخل پلوپز بعدش برو دنبال کارهای دیگت خودش اماده شه خاموش میشه ...من خودم خورشتم میزارم شب تاصبح رو گاز رو حرارت کم صبح آماده هستش 

یه وقتایی ازبیرون بگیربالاخره کارمی کنی بایدیه فرقی باخانم خانه دارداشته باشی هرغذایی که می پزی بیشت ...

اره مامانمم ناهار دعوتمون میکنه این خودش خیلی کمک میکنه. مهمون هم داشته باشم غذا اضاف بیاد میذارم فریزر

در جهانم همه چیز نیکوست  
بی تاثیر نیست عزیزم باید یه وقتایی رو واقعا  دل به کاره خونه بدی

ولی خب ما همکاریم دوش به دوش هم کار میکنیم تازه عصرم من میرم سرکار چرا ایشون نباس دل بدن 

در جهانم همه چیز نیکوست  
من باشم ادامه ميدم . بخصوص تدريس رو 

ی کلاس دارم دانشجوا رو از پایه باهاشون بودم الان سطح پیشرفته هستن و ترم دیگه باس باهاشون تافل کار کنم حیفم میاد نرم از طرفی هم....

در جهانم همه چیز نیکوست  
ولی خب ما همکاریم دوش به دوش هم کار میکنیم تازه عصرم من میرم سرکار چرا ایشون نباس دل بدن 

چون دوستم اینو ازمن قبول کن مردا هرچی هم کمک کننن توکاره خونه ته دلشون اینو وظیفه زن میدونن ....