مریدا_نیاط مدیر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 483 عنوان ۳۱سیکلمه و پری نشدم..بی بی منفیه | مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 119 پست سلام امروز ۳۱سیکلمه و فردا موعدمه البته پریودی من ۲۸روزست..هنوز پری نشدم ..ماه دوم اقدام هستمزیر دلم کمی درد میکنه از دیروز..بی بی همش منفیه ممکنه باردار باشم؟ پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی. 1397/04/19 | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریدا_نیاط مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 483 خب میگن یک هفته بگذره بعد بیبی چک بذارین ولی کلا ما عجولیم دیگه😅 برای من هاله خیلییییی کمرن ... ان شاءالله عزیزم پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.
مریدا_نیاط مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 483 سلام دوستان ایشالله ک خیره، من مطمئنم جواب می گیریم، دیشب من رفتم زیارت براتون دعا کردم، ی قدمگاه نز ... ممنون عزیزم..ان شاءالله که هممون این ماه مامان باشیم..منم واستون خیلی دعا کردم.. پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.
1234mohammadjavad عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 291 ممنون عزیزم..ان شاءالله که هممون این ماه مامان باشیم..منم واستون خیلی دعا کردم.. خیراتت عزیزکم، آن شالله خدا بهمون ی اولاد سالم و صالح بده. خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
1234mohammadjavad عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 291 ممکنه دیگه بی بی نزدم ترسیدم منفی باشه، دعام کن قربونت برم خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
مریدا_نیاط مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 483 ممکنه دیگه بی بی نزدم ترسیدم منفی باشه، دعام کن قربونت برم عزیزم ان شاءالله که بارداری..مگه چندم موعدت بود؟ پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.
1234mohammadjavad عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 291 به نظرت چند روز باید صبر کرد و مجدد بی بی زد؟ خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
1234mohammadjavad عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 291 عزیزم ان شاءالله که بارداری..مگه چندم موعدت بود؟ من دیروز موعدم بودم ک بی بی منفی شد، امروزم ک هنوز پری نیومده، نوک سینه هامو خیلی درد میکنه خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
1234mohammadjavad عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 291 عزیزم ان شاءالله که بارداری..مگه چندم موعدت بود؟ ممنونم آن سالها ک هر دوتامون باردار باشیم خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
1234mohammadjavad عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 291 ممنونم آن سالها ک هر دوتامون باردار باشیم ان شالله خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
مریدا_نیاط مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 483 ان شالله والا من دیروز که موعدم بود ظهرش منفی شد اما شبش هاله انداخت امروزم منفی شد..بعد از ۲ساعت دیدم هاله انداخته..عصری میرم یه مارک دیگه میخرم..بنظرم بزار فردا امتحان کن..چون دو روز بعد موعد ان شاءالله باردار باشی بتا بالاتر میره و بهتر نشون میده پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.
mohi123 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 1897 سلام دوستان ایشالله ک خیره، من مطمئنم جواب می گیریم، دیشب من رفتم زیارت براتون دعا کردم، ی قدمگاه نز ... مرسی عزیزمممم انشالله ک همگی جواب بگیریم😍😍😍ممنون از دعای خیرت خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏 ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
1234mohammadjavad عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 291 مرسی عزیزمممم انشالله ک همگی جواب بگیریم😍😍😍 ممنون از دعای خیرت قربونت عزیزم انشالله خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
مریدا_نیاط مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 483 سلام من پریود شدم..ان شاءالله که این ماه اقدامم نتیجه بده..واسه شماهم دعا میکنم که خدا بزودی بهتون نی نی سالم بده.❤️😘 پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.
mohi123 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 1897 سلام من پریود شدم..ان شاءالله که این ماه اقدامم نتیجه بده..واسه شماهم دعا میکنم که خدا بزودی بهتون ن ... سلام منم الان بیبی چک زدم منفی بود یه لکم دیدم😔به شوهرمم گفتم دیروز کلی ذوق کرد 😭😭😭الان چ خاکی سرم بریزم😭ا خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏 ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
مریدا_نیاط مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 483 سلام منم الان بیبی چک زدم منفی بود یه لکم دیدم😔 به شوهرمم گفتم دیروز کلی ذوق کرد 😭😭😭 ال ... من که دیگه واسم درس عبرت شد که تا ۱روز بعد از پری اگه مثبت شد مثبته اگه نه که منفیه..الکی دل خوش نکنم پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.