2777
2789
عنوان

۳۱سیکلمه و پری نشدم..بی بی منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 119 پست
من که دیگه واسم درس عبرت شد که تا ۱روز بعد از پری اگه مثبت شد مثبته اگه نه که منفیه..الکی دل خوش نکن ...

عزیزم منم امیدمو از دست دادم کاشکی دلمون شاد می شد

خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم الان بیبی چک زدم منفی بود  یه لکم دیدم😔 به شوهرمم گفتم دیروز کلی ذوق کرد 😭😭😭 ال ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم، کاش همچون باردار بودیم، برام دعا کنید چهار ساله منتظرم، خسته شدم

من که دیگه واسم درس عبرت شد که تا ۱روز بعد از پری اگه مثبت شد مثبته اگه نه که منفیه..الکی دل خوش نکن ...

😔😔😔

ایشالله ک این ماه جواب بگیریم عزیزم

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
عزیزم خیلی ناراحت شدم، کاش همچون باردار بودیم، برام دعا کنید چهار ساله منتظرم، خسته شدم

عزیزم ب حق جدم انشالله که شما لااقل باردار باشی ب جبران 4 سال انتظار 😍😍😚😚😚

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
عزیزم ب حق جدم انشالله که شما لااقل باردار باشی ب جبران 4 سال انتظار 😍😍😚😚😚

برا منم دعا کنید دیروز صبح  بی بی چکم مثبت شد عصرش برا اطمینان یکی دیگه زدم اون منفی شد امروزم دوباره زدم صبح باز منفی بود چقد دلمو خوش کردم

و خدایی که به شدت کافیست
برا منم دعا کنید دیروز صبح  بی بی چکم مثبت شد عصرش برا اطمینان یکی دیگه زدم اون منفی شد امروزم ...

عزیزم ایشالله ک باردار باشی 😍

من مدیکور 

3 بار هاله انداخت ،ی بار منفی بود 

امروزم پری اومده ولی کامل راه نیافتاده ولی خون قرمز ازم خارج شد 

دیگه خسته شدم،سپردم دست خدا هرچی خودش میخواد همون بشه فقط کاش خواستش مطابق دل من باشه

عزیزم ایشالله ک باردار باشی 😍 من مدیکور  3 بار هاله انداخت ،ی بار منفی بود  امروزم پری ...

من مارک رودس از این خودکاریا زدم مثبت شد ولی مدیکور هر چی میزنم منفی میشه.انشالله که ماه دیگه بارداری یه نی تی سالمو صالح به امیدی خدا

و خدایی که به شدت کافیست
برا منم دعا کنید دیروز صبح  بی بی چکم مثبت شد عصرش برا اطمینان یکی دیگه زدم اون منفی شد امروزم ...

فدات عزیزم ایشالله که خدا بهتون ی نی نی سالم و صالح بده، برا منم دعا کن عزیزکم

من مارک رودس از این خودکاریا زدم مثبت شد ولی مدیکور هر چی میزنم منفی میشه.انشالله که ماه دیگه باردار ...

خسته شدم بس ک لک دیدم 😢😢

چکار کنم من 

روز تخمک گذاریم هر سه روز لک دیدم 

روز 27 قاعدگی لک دیدم 

امروزم گفتم پری شدم ولی هنوز باز نشده و در حد همون اول ک اومده دیگه نیومده 

نگران سلامتی خودم شدم 😢