2777
2789
عنوان

۳۱سیکلمه و پری نشدم..بی بی منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 119 پست
آن شالله ک حامله ای، منم که هیچ علایمی ندارم امروز، دعام کن من پری هام خیلی نامنطمه، شده س ماه هم پر ...

سلام عزیزم بی بی الان هاله انداخت

پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوشحالم بدنم یخ کرده تا ظهر منفی بود ساعت ۱۲شب یکی زدم بعد دو ساعت رفتم دستشویی دیدم هاله انداخته..الان زدم واسه اطمینان سریع هاله انداخت

سلام بی بی هاله انداخته..باورم نمیشه..

عزیزم سلام 

برای منم یه هاله خیلیییییی کمرنگ انداخته 

نمیدونم قابل اعتماد هست یا نه 

دیگه نمیزنم تا شنبه 

توکل بخدا انشالله ک همگی بارداریم🙏

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
عزیزم سلام  برای منم یه هاله خیلیییییی کمرنگ انداخته  نمیدونم قابل اعتماد هست یا نه  ...

بابا دیوونم کرده این بی بی چک مدیکور الان امروز منفی شد باز😱😱

بابا دیوونم کرده این بی بی چک مدیکور الان امروز منفی شد باز😱😱

چند موعدته؟؟؟؟چندروز عقب انداختی؟؟؟

ادرار اول صبح میگن باشه بهتره،چندروز واستا توام دوباره بزن

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
چند موعدته؟؟؟؟چندروز عقب انداختی؟؟؟ ادرار اول صبح میگن باشه بهتره،چندروز واستا توام دوباره بزن

امروز ۱روز از موعدم گذشته..ولی خب آخه دیشب هاله انداخت ۲بار

امروز ۱روز از موعدم گذشته..ولی خب آخه دیشب هاله انداخت ۲بار

خب میگن یک هفته بگذره بعد بیبی چک بذارین 

ولی کلا ما عجولیم دیگه😅

برای من هاله خیلییییی کمرنگ بود صبح 

شنبه میزنم دوباره 

ایشالله ک خیره 

سلام دوستان ایشالله ک خیره، من مطمئنم جواب می گیریم، دیشب من رفتم زیارت براتون دعا کردم، ی قدمگاه نزدیک خونه هامون هست خیلیا حاجت گرفتن ازش، ما می گیم زیارت حضرت ابوالفضل، خیلی برا شما دوتا دعا کردم ایشالله ک حاجت روا شیم

خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
سلام دوستان ایشالله ک خیره، من مطمئنم جواب می گیریم، دیشب من رفتم زیارت براتون دعا کردم، ی قدمگاه نز ...

رز خوبه،،ولی قطره ای نیس باید با دست نگهداری زیر ادرارت

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
سلام دوستان ایشالله ک خیره، من مطمئنم جواب می گیریم، دیشب من رفتم زیارت براتون دعا کردم، ی قدمگاه نز ...

عزیزم زیارت قبول،هر وقت رفتی زیارت واسه سلامت نی نیم و شفای خودم هم دعا کن،انشاالله حاجت روا شی 🙏

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
عزیزم زیارت قبول،هر وقت رفتی زیارت واسه سلامت نی نیم و شفای خودم هم دعا کن،انشاالله حاجت روا شی 🙏

سلام عزیزم چشم حتما، ایشالله شما هم حاجت رواشی، ممنون

خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی