مریدا_نیاط مدیر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 483 عنوان ۳۱سیکلمه و پری نشدم..بی بی منفیه | مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 119 پست سلام امروز ۳۱سیکلمه و فردا موعدمه البته پریودی من ۲۸روزست..هنوز پری نشدم ..ماه دوم اقدام هستمزیر دلم کمی درد میکنه از دیروز..بی بی همش منفیه ممکنه باردار باشم؟ پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی. 1397/04/19 | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریدا_نیاط مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 483 آن سالها عزیزکم، ایشالله توام خوش خبر باشی، ب نیت باردار بودنت صدتا صلوات الان میگم، توام دعا م کن ممنون..منم آیة الکرسی میخونم واست پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.
مریدا_نیاط مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 483 منم فردا موعدمه سه روز پیش بیبی منفی بود😥 توکل بخدا .انشالله همه مامان شده باشیم😍😍😍 ان شاءالله..من که تا امشبم منفی بود پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.
mohi123 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 1897 ان شاءالله..من که تا امشبم منفی بود من خواهرم سر بارداریش روز موعد پری زد منفی بود،یه هفته بعد زو بازم منفی بود،ده روز بعد زد مثبت شد😍انشالله ماهم زود جواب بگیریم خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏 ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
مریدا_نیاط مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 483 من خواهرم سر بارداریش روز موعد پری زد منفی بود،یه هفته بعد زو بازم منفی بود،ده روز بعد زد مثبت شد😍 ... وای خدا..کاش ما زود جواب بگیریم..دیوونه شدم هر روز ۱سال میگذره پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.
mohi123 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 1897 وای خدا..کاش ما زود جواب بگیریم..دیوونه شدم هر روز ۱سال میگذره خیلی انتظار سختیه زود ک به نتیجه برسیم قشنگ میشه😍😍😍نگران نباش ماهم مامان میشیم😅 خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏 ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
serviniiii عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1311 بعد از ۱ساعت بی بی جواب درست نمیده باید زود هاله بندازه..هر چند دیدم کسانیکه با تاخیر هاله انداخت و ... مرسی عزیز
مریدا_نیاط مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 483 تو تاپیکا میخونم بعضیا ۸روز یا ۵ روز قبل موعد مثبت شدن..چجوریه آخه.. پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.
مریدا_نیاط مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 483 خیلی انتظار سختیه زود ک به نتیجه برسیم قشنگ میشه😍😍😍 نگران نباش ماهم مامان میشیم😅 ان شاءالله❤️ پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.
1234mohammadjavad عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 291 خیلی انتظار سختیه زود ک به نتیجه برسیم قشنگ میشه😍😍😍 نگران نباش ماهم مامان میشیم😅 آن شالله عزیزکم خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
mohi123 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 1897 تو تاپیکا میخونم بعضیا ۸روز یا ۵ روز قبل موعد مثبت شدن..چجوریه آخه.. بدن با بدن فرق داره عزیزم مشکل ما اینه که خودمونو باهمه مقایسه میکنیم و همینم استرس مونو زیاد میکنه و تحملمونو کم ... خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏 ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
1234mohammadjavad عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 291 ممنون..منم آیة الکرسی میخونم واست قربونت عزیزم، مرسی خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
mohi123 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 1897 منم یه یاسین میخونم به نیت همه مون😍 خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏 ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
مریدا_نیاط مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 483 بدن با بدن فرق داره عزیزم مشکل ما اینه که خودمونو باهمه مقایسه میکنیم و همینم استرس مو ... آره واقعا..من واسه همین تاپیکا و علائم همه استرس گرفتم..اصلا شاید واسه همینم پری نشدم😞 پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.
1234mohammadjavad عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 291 منم یه یاسین میخونم به نیت همه مون😍 قربونتون برم من، ی خانمی بهم گفت که چله ختم سوره حشر گرفته بعد چهار سال حامله شده، ب من گفت اینکار رو انجام بدم، حالا اگه پری شدم، میخوام اینم امتحان کنم خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
مریدا_نیاط مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 483 منم یه یاسین میخونم به نیت همه مون😍 عزیزم منم واستون آیةالکرسی میخونم پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.