2777
2789
عنوان

۳۱سیکلمه و پری نشدم..بی بی منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 119 پست

من خودم چهار ساله ک منتظر نی نی ام، اینقدر دکتر رفتم هر کدومشون ی دارویی میدادن، تا اینکه  با عکس رنگی معلوم شد ک لوله هام بسته ست، الآنم بیست و هشت خرداد لاپاراسکوپی و کوتر تخمدان انجام داد م و منتظرم میگم شاید این ماه حامله بشم.

خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم عزیزم،بیبی وگرنه نشون میداد،ولی تاخیر پریودت شاید به این معنیه که بدنت داره اماده بارداری م ...

بااجازه استارترمنم دوره هام ۲۸روزست این ماه با۳روزتاخیرلکه بینی داشتم وبعدازیه روزپری اومدودوباره بازم لکه بینی قهوه ای ممکنه این به خاطراقدامم باشه یاباردارم؟؟ 

آن سالها عزیز دلم، دلم خیلی روشنه، ان شالله ک خدا ب ندای دلمون جواب بده

امیدوارم عزیزم..واست دعا میکنم این ماه مامان باشی..به امید خدا

پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.
امیدوارم عزیزم..واست دعا میکنم این ماه مامان باشی..به امید خدا

ممنونم قربونت برم، ایشالله که خدا به همه اونایی که بچه میخوان، ی بچه سالم و صالح بده

بااجازه استارترمنم دوره هام ۲۸روزست این ماه با۳روزتاخیرلکه بینی داشتم وبعدازیه روزپری اومدودوباره با ...

من زیاد نمیدونم..اما خوندم که ممکنه لانه گزینی باشه..

دوستان من که این ماه لکه بینی داشتم شروع پریودم رابایدازروزلکه بینی درنظربکیرم یاروزی که خونریزی راه ...

روز چندم سیکل لکه بینی داشتی؟یعنی خونریزی نداشتی؟

عزیز دلم اگه باردار. بودی بیا بگی، من هر روز چک می کنم تاپیکارو، منم اگه باردار بودم میام اطلاع میدم

حتما عزیزم..ان شاءالله که خبر خوش میدی عزیزم

حتما عزیزم..ان شاءالله که خبر خوش میدی عزیزم

آن سالها عزیزکم، ایشالله توام خوش خبر باشی، ب نیت باردار بودنت صدتا صلوات الان میگم، توام دعا م کن

روز۳۱بودکه شروع شدبی بی زدم منفی بودبعدیهذساعت هاله انداخت

بعد از ۱ساعت بی بی جواب درست نمیده باید زود هاله بندازه..هر چند دیدم کسانیکه با تاخیر هاله انداخت و واقعا مثبت بود..آز بده

منم فردا موعدمه 

سه روز پیش بیبی منفی بود😥

توکل بخدا .انشالله همه مامان شده باشیم😍😍😍

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤