2777
2789

من بخاطر پوستم می‌خوام مصرف قند مصنوعی و لبنیات رو محدود کنم. برام خیلی سخته مخصوصا لبنیات که خیلی دوست دارم ولی چاره‌ی دیگه ای هم ندارم 

میشه از تجربیات خودتون بگین

چجوری وسوسه تون رو کنترل میکنید؟

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

لبنیات؟لبنیات دیگه چرا؟

چون لبنیات باعث افزایش انسولین خون میشن و باعث تحریک ترشح آندروژن میشه.

آندروژنم باعث آکنه میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون لبنیات باعث افزایش انسولین خون میشن و باعث تحریک ترشح آندروژن میشه.آندروژنم باعث آکنه میشه

حذف نکن.مگه چقد میخوای کلا لبنیات بخوری در روز.فوقش یه لیوان شیر یه کاسه ماست یه لیوان دوغ

حذف نکن.مگه چقد میخوای کلا لبنیات بخوری در روز.فوقش یه لیوان شیر یه کاسه ماست یه لیوان دوغ

خب چیکار کنم پوستم افتضاح شده یه مدته 

حاضرم هر کاری بکنم دیگه جوش چرکی نزنم🥲

من یکی دوماه انجام دادم 

یروز با افت شدید قند مواجه شدم نیمه غش بودم و استفراغ و سرگیجه و ... دیگه ادامه ندادم ترسیدم

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

من یکی دوماه انجام دادم یروز با افت شدید قند مواجه شدم نیمه غش بودم و استفراغ و سرگیجه و ... دیگه اد ...

خب قند طبیعی مصرف نمیکردی؟ عسل و میوه و شیره انگور و...

خب قند طبیعی مصرف نمیکردی؟ عسل و میوه و شیره انگور و...

چرا میخوردم 

نمیدونم چرا یهو اینطوری شد 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

من حذف کردم پوستم عالی شده بود نگاه میکردم کیف میکردم پف صورتم هم خوابید خیلی فایده دیگه داشت مثلا دست و پام خواب نمیرفت ،شبها برای سرویس رفتن دیگه بیدار نمیشدم از شیرینی بکل زده شده بودم حافظه ام بهتر شده بود اینا برای دوسه ماه بود اشتباه کردم ادامه ندادم

من حذف کردم پوستم عالی شده بود نگاه میکردم کیف میکردم پف صورتم هم خوابید خیلی فایده دیگه داشت مثلا د ...

بجاش عسل و میوه و شیره انگور و خرما و... میخوردین؟