2777
2789
عنوان

۳۱سیکلمه و پری نشدم..بی بی منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 119 پست
قربونتون برم من، ی خانمی بهم گفت که چله ختم سوره حشر گرفته بعد چهار سال حامله شده، ب من گفت اینکار ر ...

ان شاءالله که بارداری عزیزم..

پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.
آره واقعا..من واسه همین تاپیکا و علائم همه استرس گرفتم..اصلا شاید واسه همینم پری نشدم😞

خیلی بده واقعا ،منم دقیقا مثل شما ولی دیگه بهش بها نمیدم 

حالا ایشالله تاخیر شما نشونه بارداریت باشه عزیزم😍

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونتون برم من، ی خانمی بهم گفت که چله ختم سوره حشر گرفته بعد چهار سال حامله شده، ب من گفت اینکار ر ...

آره کلا چهله گرفتن خوبه 

چهل یاسین 

من خودم عاشق سوره یاسینم 😍

واقعا آرومم میکنه❤❤❤

ایشالله ک شماهم این ماه مامان بشی عزیزم😍😍😍

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
عزیزم منم واستون آیةالکرسی میخونم 

مرسی عزیزم😚😚

منم پریودی منظمی داشتم تا اینکه دوماه اقدامم و ماه اول با ی هفته تاخیر پریود شدم با درد بسیار شدید و خون شدید ولی ماه دوم پریودیم بهتر بود سه روز تاخیر داشت و همه چی عادی تر بود

انشالله ک هر کی منتظره براش اتفاق بیفته واسه منم دعا کنید انشالله بچه دار شم اونم سالم چون منو شوهرم هر دو مینوریم خیلی اذیت میشم اونم با نیش و کنایه اطرافیان

خیلی بده واقعا ،منم دقیقا مثل شما ولی دیگه بهش بها نمیدم  حالا ایشالله تاخیر شما نشونه بارداری ...

ان شاءالله..واسه همگی این ماه،،بارداری بهترین خبر زندگیشون باشه

منم پریودی منظمی داشتم تا اینکه دوماه اقدامم و ماه اول با ی هفته تاخیر پریود شدم با درد بسیار شدید و ...

عزیزم ان شاءالله که شما هم بزودی مادر میشی و یه بچه ی سالم خدا بهت میده..زیر نظر پزشک هستی؟

منم پریودی منظمی داشتم تا اینکه دوماه اقدامم و ماه اول با ی هفته تاخیر پریود شدم با درد بسیار شدید و ...

عزیزم توکلت بخدا باشه 

در دروازه رو میشه بست ولی دهن مردمو نمیشه بست.

انشالله ک شماهم این ماه باردار بشی😍😍😍😍

کار آدمو خوبه که خدا بسازه پس بسپاریم ب خودش😍😍

ان شاءالله..واسه همگی این ماه،،بارداری بهترین خبر زندگیشون باشه

انشالله 

خدا از دهنت بشنوه خواهر😘

عزیزم ان شاءالله که شما هم بزودی مادر میشی و یه بچه ی سالم خدا بهت میده..زیر نظر پزشک هستی؟

پزشک خاصی نه ولی بهداشت شیراز داخل بیمارستان شهید دستغیب انشالله ماه اینده میرم دکتر زنان 

پزشک خاصی نه ولی بهداشت شیراز داخل بیمارستان شهید دستغیب انشالله ماه اینده میرم دکتر زنان 

حتما برو با توجه به اینکه تو اقدام هستی..امیدوارم که بزودی نتیجه بگیری و مامان شی

حتما برو با توجه به اینکه تو اقدام هستی..امیدوارم که بزودی نتیجه بگیری و مامان شی

انشالله 

چون دوماه مشاور نگفت ک برم زیر نظر دکتر ولی الان دوماه اقدام کردم نشده میخوام برم دکتر زنان نمیخوام دیر شه .قبلنا فکر میکردم مشکلمون فقط همونه فکر نمیکردم ک زمان ببره باردار شم ولی الان نمیخوام وقت و از دست بدم

انشالله  چون دوماه مشاور نگفت ک برم زیر نظر دکتر ولی الان دوماه اقدام کردم نشده میخوام برم دکت ...

بین عزیزم از اقدام تا 1 سال باردار نشی طبیعیه 

برای چکاب برو دکتر ک خیالت راحت بشه ولی واقعا استرس الکی ب خودت راه نده .

اگه سنت کمه تحمل کن 

آره کلا چهله گرفتن خوبه  چهل یاسین  من خودم عاشق سوره یاسینم 😍 واقعا آرومم میکنه❤❤❤ ا ...

مرسی عزیزم، من الان چند روزه شروع کردم چله ختم سوره یس، مریم و زیارت عاشورا، ایشالله که ههممون باردارشیم

خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی