2777
2789
انشاالله دائما پیشرفت داشته باشین خدا بهتون بیشتر بده الهی....خداکنه همه وضعشون بهتر بشه همه بتونن خ ...

ان شاالله همینطوربشه.الهی که هیچ مستاجری توایران نباشه الهی که هیچ بیکاری توایران نباشه الهی که هیچ کس به چه کنم چه کنم دچارنشه 😢😢😢😢الهی که این فقروبیکاری وبی آبی وگرونی ازمملکتمون ریشه کن بشه😢😢😢😢

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
شما به نظرتون ادم وام بگیره بهتره که بره مرکز شهر واستانش خونه بخره یا یه خونه تو شهرستان بگیره ؟

وام اگر از پسش برمیایید.

چون نزخ اقساطش ثابته و حقوق آدم هرسال بیشترمیشه، تازه میشع رهن و اجاره داد و از پول اجاره هم اقساطو داد

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان وام مسکن ۱۲۰به بالاست قسطشم ماهی ۱۴۰۰۰۰۰ما که این کارو کردیم الان اینقدر قیمت خونه بالا رفته که ...

وام مسکن همه قیمت و اندازه ای داره

سی تومن

چهل

...

تا صد و اینا

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

اخه بانک مسکن هم ماشالا سودش بالا درسته ۸درصد شده برای خانه اولی ها 

ولی اگر ۸۰ میلیون وام میدن ۴۵ میلیون سود میگیرن 

یعنی ۸۰میلیونا باید طی ۱۲سال ۱۲۵ برگردونیم

این منا دودل کرده