2777
2789

ما از اول تو خونه پدرشوهرم بودیم بعد سه سال با یه مقدار پول که وام بود خونه رو خریدیم

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم ازمجردی خونه داشت 250متر.ماشین هم داشت.یه ملک تجاری هم داشت .از10سالگی کارکرده الانم که 41سالش ...

عزیز چه ماشین باری کار و سود باهاش خوبه؟ چنده؟

ببینم میشه مام بخریم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

چند ماه بعداز نامزدی صاحب خونه شدیم 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

ما تهران سال اول ازدواج گرفتیم سال ۹۱_ البته من تاچندسال قناعت کردم بعدش

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
شوهرم ازمجردی خونه داشت 250متر.ماشین هم داشت.یه ملک تجاری هم داشت .از10سالگی کارکرده الانم که 41سالش ...

انشاالله دائما پیشرفت داشته باشین خدا بهتون بیشتر بده الهی....خداکنه همه وضعشون بهتر بشه همه بتونن خونه بخرن 

عزیز چه ماشین باری کار و سود باهاش خوبه؟ چنده؟ ببینم میشه مام بخریم

من نمیدونم عزیزجان .این ماشینایی که گفتم شوهرم برای کارش خریده ایسوزو هست .پخش موادغذایی داره ونمایندگی دوتابرندنوشیدنی که اسمشونمیتونم بگم خداروشکرارتقاشغلیش خوبه اگه رقیبا بذارن 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

الان وام مسکن ۱۲۰به بالاست قسطشم ماهی ۱۴۰۰۰۰۰ما که این کارو کردیم الان اینقدر قیمت خونه بالا رفته که قدرت خرید پایین اومده همه جوونا ایشالله خونه دار بشن

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم