2777
2789
عنوان

لطفه باردارا نیان....

| مشاهده متن کامل بحث + 9832 بازدید | 287 پست
منکه هیچی ندیدم حتی سایه  ولی سنگینی نگاه وقتی میخوابیدم کلافم میکرد  الان فک کنم روشش ر ...

خداروشکر ایشالله دبگه نیاد

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
اخه من باردار نیستم گفتی باردارا نیان منم فک کردم حتما در مورد اقدامه من تنهام و خیلی ترسو واقعا با ...

عزیرم ببخشید باعث ترست شدم اما منم باید یجوری دلم و خالی کنم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه دنبال جذب کاربر بودم تو همه تایپیکام همون اول پست و نمیزاشتم وعنوان و برااین گذاشتم امثال شما ...

خب من باردار نیستم عنوانت باید مینوشتی ادمای ترسو نیان

خدایا خودمو و نی نی مو سپردم دست خودت
عزیرم ببخشید باعث ترست شدم اما منم باید یجوری دلم و خالی کنم

مطمئن باش اینجا درست راهنماییت نمیکنن همه در سطح خودت هستن منظورم تخصص همچین چیزارو ندارن حالا بضیا باعث بیشتر شدن مشکلتم میشن

خدایا خودمو و نی نی مو سپردم دست خودت

میگفتی ترسوها نیااااان من حامله نیستم ولی الان شلوارمو خیس میکنم از ترس

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

خواهرم اینارفتن پیش یه خانم سیدبراشون سرکتاب برداشت گفت ایناچون خونه شمایه چندسالی خالی بوده ووسایل توش آماده چیده بودآمدن زندگی کردن توش.بعدبراشون گفت یه کارایی انجام دادن گفت این کاراباعث میشه خودشون برن.و واقعاهم تاثیرداشت بعداون دیگه مشکلشون حل شدخدایش

مادرم عزیزترینم دلتنگ یک لحظه نگاهتم
راستش به حرمتی نباشه و با احتراااام خیلی زیاد من چون مسیحی ام این حرف رو باور ندارم، جن وجود نداره، ...

نه عزيزم بي حرمتي نيست از هر ديني كه باشيم قبلش يه انسانيم و بايد به نظر هم احترام بذاريم❤️❤️❤️

من خودمم اعتقادي به جن ندارم اينكه ميگن از ما بهترون هستن به نظرم دروغه چون انسان اشرف مخلوقاته... 

به هر حال يه سريا ميگن وجود داره يه سريا رد ميكنن. 

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍