unique_girllll مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 736 عنوان دلم میخواد آدم بی تفاوت وبیخیالی باشم 39 بازدید | 3 پست زندگی ندارم که بهش دلخوش باشم یا توش شاد باشم هیچ چیزیش مورد علاقم نیست خودکشی هم که نمیتونم بکنم فقط حرص وجوش میخورم کاری هم از دستم بر نمیاد با این اوضاع واقعا دلم میخواد آدم بیخیال وبی تفاوتی بشم که هیچی براش مهم نیست ولی نمیتونم واقعا 1404/08/18 | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاگر عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 307 اینو بدون توی اون دنیا ،تو رو بخاطر دیگران و مشکلاتشان مواخذه نمیکنن ولی بخاطر حرص و جوشی که میخوری و و ناخواسته به مغز و روح و روانت آسیب میرسونی مواخذه میشی
unique_girllll مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 736 اینو بدون توی اون دنیا ،تو رو بخاطر دیگران و مشکلاتشان مواخذه نمیکنن ولی بخاطر حرص و جوشی که میخوری ... بخدا دست خودم نیست همش استرس اضطراب ترس از نرسیدن ترس از آینده خسته شدم واقعا بخاطر همین میخوام بیخیال بشم ولی هر کاری میکنم نمیشه
پاگر عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 307 بخدا دست خودم نیست همش استرس اضطراب ترس از نرسیدن ترس از آینده خسته شدم واقعا بخاطر همین میخوام بیخی ... آینده بخوای یا نخوای میاد یا مطابق میل تو إیا برخلاف میل تو اگه موافق میل تو پس راحت باش اگه مخالف میل تو ،پس قبل از اینکه برسه خوش باش ،تا اون لحظه بگی گذشته خوش گذشت و خاطره خوبی از الانت داشته باشی