2777
2789
عنوان

لطفه باردارا نیان....

| مشاهده متن کامل بحث + 9832 بازدید | 287 پست

یکی از اشنایان دائم تو خونش این چیزارو میدید در حالیکه نه بچش نه شوهرش نمیدیدن.اخرم رفت پیش روانپزشک متوجه شد بیماری داره و دارو مصرف میکنه الان با مصرف دارو عالیه.تا قطع میکنه بازم میبینه.اون دیگه همش تو خونه چیز میز میدید جیغ و شیون میکرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از اشنایان دائم تو خونش این چیزارو میدید در حالیکه نه بچش نه شوهرش نمیدیدن.اخرم رفت پیش روانپزشک ...

آره یه مریضی بود ک بعد از بارداری دچار میشن اینجور بود خانومه

خب منم چیزی دیدم که خیلی واضح هرکس ببینه میگه جنو به چشمام دیدم ولی بازم اعتقادی ندارم و با قطعیت می ...

دقیقا برا منم ی بار توهم پیش اومد ولی هرگز به جن من اعتقاد ندارم بعد اونم هیچوقت ندیدم چون بهش بالوپر ندادم

میگفتی ترسوها نیااااان من حامله نیستم ولی الان شلوارمو خیس میکنم از ترس

خب اولش و خوندی دیگه بقیشو نمیخوندی

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
خواهرم اینارفتن پیش یه خانم سیدبراشون سرکتاب برداشت گفت ایناچون خونه شمایه چندسالی خالی بوده ووسایل ...

ااا خداروشکر

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
حالا اگه تاپیک خیانت بود از دم میگفتن سرکاریه،درصورتی که یه چیز فراونه اونم خیانت،اینجا همه باورشون ...

خب چه دلیلی هست که دروغ بگم،بخوام دروغ بگم میام همون خیانت یا امثال اونو میگم

یکی از اشنایان دائم تو خونش این چیزارو میدید در حالیکه نه بچش نه شوهرش نمیدیدن.اخرم رفت پیش روانپزشک ...

من توضیح دادم که رفتم هم روانپزشک هم مشاور

واضح دیدی یا احساس کردی دیدی

عزیزم زایمان کردی دلم نیومد این بهت نگم چون می‌دونم اعتقاد داری، اول از همه هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست جن و امثال اونم افریده خدا هستن پس مواقعی که می‌ترسی به خدا پناه ببرد که بهترین پناهگاه بی پناهاست، دوم این که خداروشک عشق اهل بیت تو دلته چون بهت کمک میکنه پس نترس هیچ چیز ترسناکی جز انسان وجود نداره، انشاالله که این دوران به سلامت طی کنی, راستی روزی ۵ تا این الکرسیم بخونی خیلی خوبه

خب اولش و خوندی دیگه بقیشو نمیخوندی

نمیشه دیگهههه کنجکاوویه دیگه  

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه