اگه تایپیکای قبلی مو خونده باشین در جریانین که همش توخونه یچی میدیدم یا یه سروصدایی میومد،الان با دخترم تواتاق بودیم که اومدم برم اشپزخونه اب بخورم یه لحظه انگار تو حال یه ادمکاملا لخت خوابیده بود😑😑
زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
یکی از اشنایان دائم تو خونش این چیزارو میدید در حالیکه نه بچش نه شوهرش نمیدیدن.اخرم رفت پیش روانپزشک متوجه شد بیماری داره و دارو مصرف میکنه الان با مصرف دارو عالیه.تا قطع میکنه بازم میبینه.اون دیگه همش تو خونه چیز میز میدید جیغ و شیون میکرد.
عزیزم زایمان کردی دلم نیومد این بهت نگم چون میدونم اعتقاد داری، اول از همه هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست جن و امثال اونم افریده خدا هستن پس مواقعی که میترسی به خدا پناه ببرد که بهترین پناهگاه بی پناهاست، دوم این که خداروشک عشق اهل بیت تو دلته چون بهت کمک میکنه پس نترس هیچ چیز ترسناکی جز انسان وجود نداره، انشاالله که این دوران به سلامت طی کنی, راستی روزی ۵ تا این الکرسیم بخونی خیلی خوبه
بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده
منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه