2777
2789
عنوان

لطفه باردارا نیان....

| مشاهده متن کامل بحث + 9832 بازدید | 287 پست
وای استارترمن خیلی نگران بچتم معصوم هس اذیتش میکنن

دعا کن زوتد ازاین خونه بریم واونا دیگه نیان

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
استارتر حالا نمیشه تاپیک ترسناک نزنی خوب الان که چی کی میتونه کمکت کنه فقط حال یه عده رو خراب کردی.د ...

عزیزم ببخشید که ترسیدی ولی من تو عنوانش که زده بودم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخدا

اخه جالبش اینه که من اومدم بهش ثابت کنم که اشتباه میکنه 

نشون دادم گفتم کو اینجا وایسه نمی افته که شولش اونجا بعد کمی اینور اونور شدم دیدم وایساده بوده پشت مبلا پشت شوهرم شوهرم میگفت داشت پایین رو نگاه میکرد محاسبه کردم دیدم داشته شوهرم رو نگاه میکرده

میگه نصفه شبی یهو از خواب پریدم اینجوری دیدم فک کردم تویی پاشدم دیدم کسی نیست شوهرم تو حال خوابیده  بود منم تو اتاق با پسرم...

اومده دیده منم خوابیدم بعدش اون زنه که دیده بوده موهاش رو بسته بوده اومده دیده من موباز خوابیدم

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اخه جالبش اینه که من اومدم بهش ثابت کنم که اشتباه میکنه  نشون دادم گفتم کو اینجا وایسه نمی افت ...

وا خوبه سکته نکرده

بچه ها من برم دخترم و بخوابونم بعدشم دیگه بخوابم،مرسی از همراهیاتون،شبتون خوش

وا خوبه سکته نکرده

والا نمیدونم چرا اصلا نترسیده بود ولی به من گفت من رو دیوونه کرددددد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اینا رو دارم میخونم الان.شوهرم پیشمه برام جذابه فردا که شوهرم بره تنها بشم با پسرم مثل چی پشیمون ...

منم دقیقا مثله شمام لطفا این‌پست هارو نزارین یک لحظه ادم کنجکاو میشه میاد بعدش تو زندگیمون اثر میزاره

خدایا خودمو و نی نی مو سپردم دست خودت
الان دیگه نمی بینی

منکه هیچی ندیدم حتی سایه 

ولی سنگینی نگاه وقتی میخوابیدم کلافم میکرد 

الان فک کنم روشش رو پیدا کردم بیتوجهی کرد تقریبا رفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دقیقا مثله شمام لطفا این‌پست هارو نزارین یک لحظه ادم کنجکاو میشه میاد بعدش تو زندگیمون اثر میزار ...

عزیزم عنوان و براهمین گذاشتم

عزیزم واقعیت داره جن که خودقرآن هم گفته.من خوندم تواینترنت نوشته بوخونه ای که درورودیش یاورودی اتاق نجس شدیاخودشخص بدنش حروم باشه زیادبموقع غسل نکن یکی ازدلایلی که جن اونجاحضورداره

مادرم عزیزترینم دلتنگ یک لحظه نگاهتم
هرکی تایپیک ترسناک بزنه من گزارش میکنم واقعا خجالت آوره برای جذب کاربر چه کارا ک نمیکنن

من اگه دنبال جذب کاربر بودم تو همه تایپیکام همون اول پست و نمیزاشتم وعنوان و برااین گذاشتم امثال شما نیان

عزیزم عنوان و براهمین گذاشتم

اخه من باردار نیستم گفتی باردارا نیان منم فک کردم حتما در مورد اقدامه من تنهام و خیلی ترسو واقعا با این چیزا زندگیم بهم میریزه

خدایا خودمو و نی نی مو سپردم دست خودت