2777
2789
عنوان

لطفه باردارا نیان....

| مشاهده متن کامل بحث + 9832 بازدید | 287 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ما تقریبا یک ماه پیش با جاریم رفتیم‌مسافرت اون خونه که ماگرفتیم لب دریا بود اول رفتیم ساحل من‌گفتم دریا نامرده میدونید تاحالا چند نفرو کشته

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
نه عزیزم شوخی کردم من درسته ترسوام ولی هیچ اعتقادی به این مسائل ندارم.

من آخرین چیزی که دیدم اعتقاد پیدا کردم حسابی

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍

بعد شب شد میخواستیم بخوابیم،من دخترم شیر خشکیه،توفلاکس اب جوش ریختم براش گذاشتم که تاصب شیر درست کنم،فلاکسشم زود اب و سرد میکنه،و یه دکمه داره که اون و باید نگه داری تا اب بریزه

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
جون من بسه! من فقط چیزیو قبول دارم و اعتقاد دارم که با چشم ببینم! حالا اونقد بگید دیگه نتونم پامو تو ...

نترس قیچیا عادتشونه گم بشن طبیعیه مث پاک کن های زمان مدرسه😂😂😂

همه ما یک بار پرسیده ایم چرا؟! و شنیده ایم چون دختری !   
دیگه عادی شده😑

میزدی پشتش میگفتی پاشو اینجا لخت نگرد

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید

بعد من شب همش حس سنگینی داشتم خوابم نمیبرد تقریبا پنج صب بود دخترم گشنش شد منم بهش شیر دادم  بعد اومدم اب فلاکس و بریزم تو شیشه یکم‌شیششو بشورم که باز شیر خواست تمیز باشه،همون لحظه حس کردم یکی بعلمه،بعد تمام اب فلاکس و ریخت روم،اب فلاکسم جوش بود،من انقد بد سوختم که فقط میپریدم بالا پایین

من آخرین چیزی که دیدم اعتقاد پیدا کردم حسابی

خب منم چیزی دیدم که خیلی واضح هرکس ببینه میگه جنو به چشمام دیدم ولی بازم اعتقادی ندارم و با قطعیت میگم که فقط یه توهم مسخره بوده. چون واقعا با عقلم جور در نمیاد این مسائل و اصلا نمیتونم قبول کنم.

استارتر روانپزشکا معمولا تست نمیدن  فکر کنم رفتی پیش روانشناس  باید بری پیش روانپزشک

من اول رفتم پیش روانپزشک گفت مشکلی نداری ،گفت بهترا بری پیش مشاور ،بعد من رفتم روانشناس که اونم گفت مشکلی نداری بهش فک نکن و خودتو سرگرم کن

بعد من شب همش حس سنگینی داشتم خوابم نمیبرد تقریبا پنج صب بود دخترم گشنش شد منم بهش شیر دادم  بع ...

چون همه خواب بودن نمیتونستم داد بزنم  شوهرم و بیدار کردم اونم رفت روغن اورد زد به پام،جالب اینجاست که دخترم دقیقا بغل من بود ولی رواون یه قطره هم نریخت،