2777
2789

میخوام خمیر درست کنم، از این پودر های دون دون دارم! 

به ازای هرکیلو آرد چقد بزنم؟ 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت خمیرمایه اس؟

یه پودره دون دونه! 

از مامانم گرفتم😁 فک کنم همون باشه دیگه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

من کیلویی نمیدونم 😅اما به ازای هر ۲ پیمانه ارد یه قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه میزنم ...بیشترم فوری استفاده میکنم که قاطی آردم باشه بعدم با آب ولرم و نمک و یخورده کوچیک شکر ورز میدم و میزارم جای گرم دوساعت بمونه

اسمم مهتاب تنهاست...ولی اشتباه وارد شد وویرایش نمیشه 🤣🤣عاشقتونم کم میام ولی میام😍😘
یه ق چ پر بریز توی شیر یا اب ولرم با یه ق چ شکر ولرم باشه نه گرم نه سرد ۱۰ مین بعد پف کرد بریز توی ...

همون خودش پف میکنه!؟ 

من کیلویی نمیدونم 😅اما به ازای هر ۲ پیمانه ارد یه قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه میزنم ...بیشترم فوری ...

آها ممنون🤪😁 خب پیمانه داریم ده کیلو میگیره... از این پیمانه کوچولوهای شیرخشکم هس😂 بستگی داره

اره گلم

ممنون❤️

ووووای زیاده  من به ازای ۴ لیوان ارد یه قاشق چای خوری میریزم

😅من قاشق سر خالی ..ولی همیشه اینجوری استفاده کردم🌹🌹

اسمم مهتاب تنهاست...ولی اشتباه وارد شد وویرایش نمیشه 🤣🤣عاشقتونم کم میام ولی میام😍😘
آها ممنون🤪😁 خب پیمانه داریم ده کیلو میگیره... از این پیمانه کوچولوهای شیرخشکم هس😂 بستگی داره

😂😂پیمانه من این لیوان چایی خوریای دسته دارهست .ساده ..میخوای عسکشم بدم

😂😂پیمانه من این لیوان چایی خوریای دسته دارهست .ساده ..میخوای عسکشم بدم

آره بده تجربه میشه😂😂😂

هروقت خواستی استفاده کنی یادت باشه یکم بهش شکرم اضافه کنی 

خمیر درست کردم واسه پیراشکی خونگی! 

یه قاشق شکر، با یه قاشق چای خوردی سرخالی خمیر مایه زدم تو یه استکان شیر