2777
2789
عنوان

لینک نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 1882 بازدید | 37 پست
بخوام تاپیکمو حذف کنه وارد کدوم گزینه بشم؟؟؟

سلام خوبی من تازگی ها نی نی سایت ثبت نام کردم به اشتباه اسم کاربریمو شماره ام زدم الان هر کاری میکنم پاک نمیشه شما نمیدونین باید چکار کنم که پاک بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خوبی من تازگی ها نی نی سایت ثبت نام کردم به اشتباه اسم کاربریمو شماره ام زدم الان هر کاری میکنم ...

عزیزم باید به نی نی یار بگید لینکشو توی تاپیکم گذاشتم وارد لینک بشید 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
عزیزم چه جوری وارد تاپیک بشم من اصلا بلد نیستم 

صفحه ی یک همین تاپیک یه لینک آبی رنگ هست اونجا برید و بگید که کاربریتون رو بتروکنه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
@عروس_قورباقه    

آخه آدم حسابیی

تاپیک کم بود 

این به چه دردم میخوره😂😂😂😂😂

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
آخه آدم حسابیی تاپیک کم بود  این به چه دردم میخوره😂😂😂😂😂

نمیدونم والا همینجوری پیداش کردم  

ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen  زندگی=قهوه_پپرونی_خواب