2777
2789
عنوان

لینک نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 1881 بازدید | 37 پست

بلدی بری توی تاپیکت؟؟ قسمت نی نی سایت من پستهایی که من ایجاد کردم تا اینجا متوجه شدی گلم؟؟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشه خب بعدش بگو عزیزم

بعدش توی هرتاپیک اون بالا یه آدرس زده الان برات اسکرین میگیرم که قشنگ متوجه شی.... دستتو رو آدرس فشار میدی چند ثانیه آبی میشه وقتی آبی میشه گزینه میاد که یکی از گزینه ها گزینه ی کپیه گزینه کپی رو میزنی الان اسکرین میدم متوجه شی قشنگ تا اینحا یاد بگیر

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

اون بالا که من زدم آبی شده گزینه اومده 

آره متوجه شدم اسکرین نمیخاد بذاری عزیزم

عزیزم کپی که زدی بعد میری توی لینک نی نی یارا شب ظهر عصر هی چک کن ببین کدوم یکیشون تاپیکش قفل نیس... وقتی تاپیک قفل نباشه میری عین اینکه بخوای پست بذاری حرف بزنی تو قسمت ارسال نظر دستتو فشار میدی گزینه میاد گزینه چسباندن و میزنی

دستت درد نکنه ممنون گلم

دیگه چسباندن و بزنی لینک تاپیک مورد نظرت میاد ارسالش کنی هیچی نگی هم نی نی یار حذف میکنه... فقط و فقط وقتی لینک میدی نی نی یار حذف میکنه روزی دوتا حذف میکنه هرجا سوال داشتی من هستم گلم میخوای امتحان کنن ببین یاد گرفتی لینک بدی یانه