2777
2789
عنوان

خونه پدر و مادر موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 51 پست
نرو ببین من یه آقای متاهلی مزاحمم میشد التماس میکرد می‌گفت هیچ کاری بهت ندارم فقط وقتایی که زنم می‌ر ...

دقیقا همچین موضوعی برای دوستم پیش اومده بود واسه همین توی ذهنم یه نگرانی کوچیک دارم 

خیلی حس بدیه 😥😥 . منم خودم دوست ندارم تنها برپ فقط برای دل مادرم خودمو راضی میکنم چون منم واقعا دل ...

خب پس اگر خودتم دلت نمی‌خواد بری نگذار مادرت بهت حس عذاب وجدان بده. هر وقت خواست از این حرفا بزنه یه جوری زود خداحافظی کن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوست داشتن توی سرش بخوره. هیچم زنشون دوست نداشته . یک بازیگر کثیف بوده.  

عین واقعیت روگفتم می‌گفت زنم خیلی خانمه 

می‌گفت اگه تو  باشی زود زود میفرستمش 

منم خیلی دلم میخواست زنشو پیداکنم لوش بدم 

ولی گفتم ولش کن 

دیگه بلاکش کردم

خب مامانت چرا فکر نمی‌کنه خودش داره خودخواهی می‌کنه؟ به نظر من یک بار دوبار رفتن مشکلی نداره. ولی وق ...

ببین میدونی مشکل منم همینه چندین بار خودش زبونی گفت تنهایی سختمه نمیتونم بمونم منم کوتاه میام ولی اگه خوب اصرار کنم قطعا راضی میشه ولی دلم میمونه که راضی نیست و شاید این تنهایی خدایی نکرده باعث بشخ شیطون گولش بزنه یا اصلا بخواد عادت کنه به نبودم

عین واقعیت روگفتم می‌گفت زنم خیلی خانمه  می‌گفت اگه تو  باشی زود زود میفرستمش  منم ...

خب آره اون گفته... ولی مثل ... دروغ گفته. من خیلی حساسم که کلمات دوست داشتن و اینا خراب نشه. امکان نداره که محبت و این رفتارها کنار هم باشه. حالا شاید مردک می‌ترسیده از زنش یا از آبروش این چیزها رو می‌گفت. ولی دوست داشتنی در کار نبوده. 

بخش دلتتگی و موافقم ولی خیا نت و مخالفم 

مردها هم عشق و علاقه سرشون میشه تا شما رفتی که نمیره دنبال یکی دیگه

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

ببین میدونی مشکل منم همینه چندین بار خودش زبونی گفت تنهایی سختمه نمیتونم بمونم منم کوتاه میام ولی اگ ...

نه با یک بار همسرت عادت می‌کنه. نه لازمه که تو این همه به دل مادرت باشی و عذاب وجدان بگیری. به نظرم خیلی در تلاشی که دیگران رو راضی کنی. یک مقدار به دل خودت نگاه کن (توی همه چی) مطمئن باش هم زندگی راحت‌تر می‌شه و هم هیچ اتفاق بدی نمی‌افته. دوست داشتن خود اولین شرط دوست داشتن دیگران هست و اغلب خانومای ایرانی تربیت شدند که اینو فراموش کنند. 

به نظرم توجیح کارشونه 

آخه تازه داماد بود منم متاهل بهش گفتم من دوتا بچه دارم تو زن داری زنتو دوست داری 

می‌گفت بخدا دلم پیش تو گیره 

یه جا منو دیده بود شماره مو گیرآورده بود می‌گفت ازاسترس خوابم نمیره ولی نمیتونم بهت فکرنکنم 

مزخرف

بخش دلتتگی و موافقم ولی خیا نت و مخالفم  مردها هم عشق و علاقه سرشون میشه تا شما رفتی که نمیره ...

میدونم عزیزم من به شوهرم مثل چشمام اعتماد دارم ولی متاسفانه باز هم چون خیلی دیدم و شنیدم که اکثر خیانت مردها توی نبود زنشون هست دلم یجوری میشه از یه طرف هم دلتنگی مادرمه 😥😥😥😥

خب مامانت درسته ک دلش تنگ شده اما باید منطق داشته باشه ک زندگی مشترک داری

ب قول معروف آخرش هیچکس جز شوهرت برات نمیمونه حتی بچه هات

وقتی انقدر بهت وابسته است چرا دلشو بشکنی

اونم مادره احترامش واجبه 

درضمن من یه تجربه ب دست آوردم تو این چندسال پیش خانواده ی خودت تقصیرارو خودت گردن بگیر نگو شوهرم نمیذاره٬شوهرم دوست نداره یا ... چون خانوادت شما ک بچشونی رو میبخشن و درک میکنن اماشوهرت واسه اونا غریبه حساب میشه و ازش ب دل میگیرن ممکنه احترامشم بشکنن

معجزه ی زندگی من٬جانِ مادر ازتو و خدای بزرگم ممنونم که بااومدنت توی دلم غافلگیرم کردین اون تو مواظب خودت باش میوه ی دلم٬منو بابایی خیلی دوستت داریم و میخوایم زودتر درآغوشت بگیریم .تو ماحصل عشق منو بابایی امیدوارم این نه ماه اون داخل راحت باشی...خانومای گل برای سلامتی کنجدی توی دلم هست یه صلوات بفرستین٬ممنون