2777
2789
واقعا؟چشم تاثیر داره؟

وااای این سواله واقعا به نظر من چشم و ابرو زیبا آدمهای دیگه رو مجذوب خودش میکنه پاشو برو بخواب منم میخوام ولی به خاطر چشمات خداروشکر کن

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عموی من گندمیه

شوهرش گفته بود خیلی خوبی ولی چند درجه تیره تر بودی عالی بود

سلیقه ها فرق داره

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

وای چه بیکارین میشینید به خودتون گیر میدین.‌ آدم باید هرجور هست خودشو دوس داشته باشه . بعدشم کی گفته ...

بیکار نیستم ولی هرروز شاهد مقایسه شدن زیبایی ام با بقیه هستم .ب گوشم میرسه 

دختر دریا،جنوبی

بیشتر ایرانی ها تمایل به پوست سفید دارند ولی خوب اینطور نیست که همه عاشق سفید باشند اتفاقا الان بعضی ها عاشق پوست سبزه و گندمی هستن 

زیبایی یک امر سلیقه ای هست

سعی کن اعتماد به نفس داشته باشی و در درجه اول خودت، خودت رو دوست داشته باشی 

وقتی خودت، خودت رو دوست نداشته باشی چطور از دیگران انتظار داری دوستت داشته باشند؟ و اینکه سعی کن تو سبک خودت بهترین باشی مثلا اندام، صافی پوست و مو و سلامتی که دست خودت هست رو به بهترین شکل تقویت کنی و برسی

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
دانشگاه ما انگار ی ایالت جداس اخه

ولشون کن بابا

بعدشم از کجا میدونی به رنگ پوستت چه حسی دارن؟

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

وااای این سواله واقعا به نظر من چشم و ابرو زیبا آدمهای دیگه رو مجذوب خودش میکنه پاشو برو بخواب منم م ...

هعییی .مرسی بوس یهت

میگن چشام خمار و خوش حالته .بازم شکر

دختر دریا،جنوبی

من تایپم مرد سبزس 😅😉چشمای سبز وموهای مشکی چه ترکیبی😅😅😅😅😅😅😅

اره خیلی جذابن مطمئن هستم اسی هم بسیار  زیباست فقط داره به خودش اشتباه میگه 

چون سبزه ای نبود که بگم زشته الحق همشون چشم آبرویی داشتن که ارزوی اونو دارم