2777
2789
عنوان

روان شناس

85 بازدید | 18 پست

چجوریه روان شناس

یعنی وقتی میرین داخل چی بهتون میگن؟ 

روندش چجوریه ؟ 

زندگیمو باید براشون تعریف کنم؟ چون علت افسردگی مشکلات خانوادگیمه ،، که تقصیر خودم نیست تقصیر اوناست 

بعد وقتی تعریف کردیم چی میگن بهتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی دورت بگردم

همه چیز رو یک جا نمیتونی بگی

یکی دو مساله رو میگی و روانشناس پیگیر میشه ریشه یابی میکنه و راه کار عملی ارائه میده و شما اون ها رو تا جلسه بعدی انجام میدی

میتونی تمام چیزهایی که اذیتت کردن رو بنویسی و بعد از بین اونها ،اونی که بیشتر عذابت داده رو امتخاب کنی و بگی

واقعا پس چجوری حالو خوب میکنهحرف میزنه باهات؟

بستگی به سطح مشکلت داره ، پلن های درمانی داره کلا روی شناخت و فکر و خطاهای فکری کار میکنن بعد نیاز باشه مهارت های رفتاری رو بهت میگه چه جوری تقویت کنی مشکلاتت ریشه ای تر باشه اتفاقات کودکی رو هم بررسی می کنه