2777
2789
عنوان

خونه پدر و مادر موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 51 پست
نه با یک بار همسرت عادت می‌کنه. نه لازمه که تو این همه به دل مادرت باشی و عذاب وجدان بگیری. به نظرم ...

حرفت کاملا درسته . میدونی چرا دو دل هستم به خاطر اینکه جفتشون دارن درست میگن و حق دارن .

امیدوارم بتونم تصمیم درست بگیرم . من دلم اینه که شوهرمو تنها نذارم چون تو هیچ شرایطی منو تنها نذاشنه. از طرفی هم مامانم عجیب دلتنگی بچه ام رو میکنه .

خب مامانت درسته ک دلش تنگ شده اما باید منطق داشته باشه ک زندگی مشترک داری ب قول معروف آخرش هیچکس جز ...

آفرین دقیقا درست میگی . ولی توی این یه موضوع اشتباه کردم اسم شوهرمو بردم میدونم اگه نرم هم ازش ناراحت میشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین دقیقا درست میگی . ولی توی این یه موضوع اشتباه کردم اسم شوهرمو بردم میدونم اگه نرم هم ازش ناراح ...

خب بشن.. شما مسئول ناراحتی نا حق بقیه نیستی. به مامانت بگو اتفاقا اون گفت اگر می‌خواهی برو ولی من خودم دوست ندارم. اگر دستت ناراحت شد عیب نداره. کلا باید تمرین کنی که یاد بگیری عیبی نداره دیگران گاهی از دستت ناراحت بشن. شما اینو یک گناه بزرگ می‌دونی انگار؟ درست می‌گم؟ از بچگی اینجوری نبودی که نخواهی هیچ وقت کسی از دستت ناراحت بشه؟

خب بشن.. شما مسئول ناراحتی نا حق بقیه نیستی. به مامانت بگو اتفاقا اون گفت اگر می‌خواهی برو ولی من خو ...

آره واقعا همینطوره همیشه سعی کردم همه از دستم راضی باشن و باعث ناراحت یا کدورت کسی نشم . پس به نظر شما نرم بهتره درسته ؟؟ شوهرم واجب تره ؟؟ حالا پیش خودم میگفتم یک بار برم تا یه امتحانی برای جفتمون باشه

آره واقعا همینطوره همیشه سعی کردم همه از دستم راضی باشن و باعث ناراحت یا کدورت کسی نشم . پس به نظر ش ...

به نظرم به ته دل خودت نگاه کن. نه مادرت و نه شوهرت و مطمئن باش که اشکالی نداره خودت را ببینی. به دل خودت نگاه کن.
بعد هم یه پیشنهاد دارم. درمورد تیپ شخصیتی مهرطلب یکم مطالعه کن. فکر می‌کنم کمی این مشکل رو داری و شاید اگر اطلاعاتت رو ببری بالا بتونی یک زندگی خوشحال‌تری برای خودت بسازی.

به نظرم به ته دل خودت نگاه کن. نه مادرت و نه شوهرت و مطمئن باش که اشکالی نداره خودت را ببینی. به دل ...

حتما دوست عزیزم . خیلی ممنون از حرفهای منطقی و درستت . یکم ذهنم باز شد حتما راجعبه این نوع شخصیت مطالعه میکنم . پس بهترین تصمیم رو میگیرم اونجور که ذهن و دلم راضی باشه👍👍