2777
2789
عنوان

خونه پدر و مادر موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 51 پست
به نظر من نرو حالا که شوهرت انقدر بهت وابستست قدرشو بدون چند بار بری به نبودنت عادت میکنه زندگیت از ...

درسته به این بعدش فکر نکردم که ممکنه عادی بشه براش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ديگه همه مردا ك اينجورى نيستن ، شوهر منم خيلى وابسته ست خيلى زياد اما ميگه برو پيش مامانت اينا چن روز بمون اما خب اينقد زنگ ميزنه و ناراحت حرف ميزنه ك از دماغم درمياد هيچ جا هم نميره ناهار بخوره گشنه ميمونه يا ميگه چراغا خاموشه دلم گرفته و اينا ترجيح ميدم زياد نمونم برگردم

منم دورم از خانوادم ولی شوهرم به رفت و آمدم کاری نداره منم همیشه میترسم از خیانت    

خیلی حس بدیه 😥😥 . منم خودم دوست ندارم تنها برپ فقط برای دل مادرم خودمو راضی میکنم چون منم واقعا دلم تنگ میشه برای شوهرم 

کارهای شخصی داره . 

جفتشون به نظرم خودخواهن و از خودشون نمی گذرن 

مادرت می تونه بیاد وقتی می بینه ممکنه به زندگیت آسیب برسه

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

منم از همین میترسم که تنهایی گولش بزنه

نرو ببین من یه آقای متاهلی مزاحمم میشد التماس میکرد می‌گفت هیچ کاری بهت ندارم فقط وقتایی که زنم می‌ره شهرستان منو ازتنهایی دربیار البته منظورش تلگرامی و...بود نه بیشتر

خیلیم زنشو دوست داشت عبضی

فقط می‌گفت طاقت تنهایی ندارم

حالاخودت میدونی

جفتشون به نظرم خودخواهن و از خودشون نمی گذرن  مادرت می تونه بیاد وقتی می بینه ممکنه به زندگیت ...

به مامانم غیر مستقیم گفتم ولی گفت مردی که بخواد خیانت کنه چه تو باشی چه نباشی کارسش رو میکنه ولی من واقعا موندم چکار کنم . حالا بحث خیانت هم نباشه دوست ندارم تنها بمونه دلم میسوزه یک هفته تنها باشه اونم تمام وقتش با من و پسرنه حتی یک روز و یک ساعت بدون ما جایی نرفته 

کارهای شخصی داره . 

خب مامانت چرا فکر نمی‌کنه خودش داره خودخواهی می‌کنه؟ به نظر من یک بار دوبار رفتن مشکلی نداره. ولی وقتی همسرت راضی باشه. می‌تونی یکم بیشتر اصرار کنی و بری و زودی برگردی. 

به مامانم غیر مستقیم گفتم ولی گفت مردی که بخواد خیانت کنه چه تو باشی چه نباشی کارسش رو میکنه ولی من ...

سعی کن مادرت راضی بشه

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

نرو ببین من یه آقای متاهلی مزاحمم میشد التماس میکرد می‌گفت هیچ کاری بهت ندارم فقط وقتایی که زنم می‌ر ...

اون دوست داشتن توی سرش بخوره. هیچم زنشون دوست نداشته . یک بازیگر کثیف بوده.