2777
2789

مربیای باشگامامیگن زومبا عضله روشل میکنه براهمین درکنارایروبیک ی کدچلوزومبا اموزش میدن

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فدات شم.درست میگی. ولی اخه یه مدت فیتنس‌ رفتم اصلا خوب نبود حتی یه ذره هم کم نشدم. حالا میخوام ب ...

پیلاتس برو اول عضله هاتوقوی کن استیلتوفرم بده بعدبروفیتنس یاایروبیک.میتونی چربی سوزی هم بری .اولی اول پیلاتس من خیلی پرسیدم اخرش دارم اول میرم پیلا عضلاتم قوی بشه ضعف عضله نکنم استیلمم اونیک میخوام بشه بعدمیرم فیتنس 

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
اره فدات شم.درست میگی. ولی اخه یه مدت فیتنس‌ رفتم اصلا خوب نبود حتی یه ذره هم کم نشدم. حالا میخوام ب ...

برای لاغری ورزش باید هوازی باشه، فیتنس عضله سازی میکنید، برای کسی خوبه که چربی بدنش پایینه، یا اینکه در کنار هوازی کار کنید. اما ایروبیک و زومبا دوتاش هوازیه و ضربان قلبتون رو بالا میبره و کالری میسوزونید، هر کدومش که برید خوبه و لاغر میکنه

عضلات شل میشه؟یعنی به تنهایی خوب نیست؟

ن خوب نیس حتامربیاانجام نمیدن مگ اینک کسی ک ندونه چیه خودش یادگرفته باشه بخوادتوباشگاه یادبده.درواقع عضلات روشل میکنه.

پیلاتس برو اول عضله هاتوقوی کن استیلتوفرم بده بعدبروفیتنس یاایروبیک.میتونی چربی سوزی هم بری .اولی او ...

یعنی پیلاتس هم چربی سوزی داره ؟اخه میگن خیلی به بدن فشار میاره

ن خوب نیس حتامربیاانجام نمیدن مگ اینک کسی ک ندونه چیه خودش یادگرفته باشه بخوادتوباشگاه یادبده.درواقع ...

یعنی به نظرتون ایروبیک و زومبا باید باهم باشه ؟یا مثلا اول ایروبیک یا پیلاتس برم و دوره بعد زومبا؟

یعنی پیلاتس هم چربی سوزی داره ؟اخه میگن خیلی به بدن فشار میاره

پیلاتس درمانی هم هست ینی اگ کمردردی گردن یازانو داری کمترش میکنه وباعث میش تواینده حتامبتلانشی.چون عضلات روقوی میکنه.فشارش بخاطراینه ک داره عضلات رو تقویت میکنه ک بعدازچندجلسه دیگ اذیت نمیشی و خیلی زودتاثیرشومیبینی

یعنی به نظرتون ایروبیک و زومبا باید باهم باشه ؟یا مثلا اول ایروبیک یا پیلاتس برم و دوره بعد زومبا؟

بنظرمن اول پیلاتس برو.بعدایروبیک یاچربی سوزی برو یارقص .زومبا نرو