2777
2789
امام کاظم (ع) فرمود :   در خانه ای که نام محمد ، احمد ، علی ، حسن ، حسین ، جعفر ، طالب ، عبدال ...

از این اسمایی که گفته دشده  بدون اغراق پنج تاش تو خانوادهوشوهرمه هم از دم بی پول و بد ذات و مفلسن😟 من به ذات و تربیت خوب معتقدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا خوب نیست یه بچه اسمش زینب باشه اسمای ایرانی بزار قشنگترن حتما که نباید عجق وجقشو بزاری فردا بزرگ شد مطمئن باشید سرزنشتون میکنه واسه اسم قدیمی که روش گذاشتین

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
آیت الله ناصری میگند القاب ائمه رو برای بچه هاتون بذارید،اسامی فاطمه و زهرا و زینب زیاد هست حلما هم ...

عزیزم حلما ۱۰۰%عربی و جمع کلمه ی حلیم هست ب معنای دختران صبور(چون مونث هست)

خیلی ها که اسمشون زینب و زهرا و فاطمست تو این زمونه الان اسمشون عوض میکنن چه برسه به چندین سال دیگه ...

این حرف مطلق نیست برعکسش هم هست 

اسم دوستم مونا هست بهش میگن رقیه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

واقعا اسم قشنگیه وهیچ وقت قدیمی نمیشه تو فامیلای شوهرم یه بچه ۴ساله اسمش نازنین رقیه هست خیلیم اسمشو دوس داره درسته خیلیا نمیپسندن ولی خب سلیقه ها متفاوته مثلا اسم خودم مهسا بابام گزاشته اسم داداشمم اسم اصیل ایرانیه ولی خودم همسرم عاشق اسم رقیه هستیم ولی چون رقیه زیاده تو فامیل فعلا که عقدم ولی با همسرم تصمیم داریم هروقت دختر دار شدیم بزاریم یاسمین رقیه، بازم میگم شاید خیلیا نپسندن نظرات متفاوته 

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
این حرف مطلق نیست برعکسش هم هست  اسم دوستم مونا هست بهش میگن رقیه

دقیقا یکی از فامیلای ما اسمش بابک بوده گذاشته محمد جواد

یکی فرهاد بوده گذاشته محمد

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

تجربه خودم رو بگم

اسمم سکینه ی.26 سالمه

از دوران مدرسه وقتی میدیدم دوستام همه مونا و هدا و صبا و .....خجالت میکشیدم چرا اسمم اینقدر قدیمیه

چون اسم مادربزرگ خدابیامرزم بوده برای من هم گذاشتن

من شخصا خیلی ناراحتم .توی جمع های جدید اصلا روم نمیشه اسمم رو بگم

حتی متوجه شدم توی جمع های رودرواسی دار شوهرم اسمم رو صدا نمیزنه و خانوم میگه

جانم فدای حضرت زینب و سکینه و رقیه و .....اما توی این زمانه اسمهای شیکی نیستن.

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.

عزیزم اسم دخترمو زینب گذاشتم

چون واقعا حضرت زینب رو دوست دارم و بهشون ارادت دارم

اسم ی چیز سلیقه ایی هست

ممکنه بعضیا توی خرافات و جهل خودشون بگن زینب بزاری مث حضرت زینب بهش ظلم بشه ولی در واقعیت اینجور نیست

چرا نمیگیم حضرت زینب بانوی بزرگ کربلاست؟؟ و اونجوری اسمش درخشید طوری ک از دشمن هم نمیترسید و شجاع بود

اگر خودتون ب این اسم و اسم های ائمه اعتقاد داشته باشین هیچوقت قدیمی نمیشن و هیچکسم نمیتونه تحقیرش کنه و همیشه اسمش براش افتخاره

موفق باشید🌷

عزیزم حلما ۱۰۰%عربی و جمع کلمه ی حلیم هست ب معنای دختران صبور(چون مونث هست)

نه تو قواعد عربی اصلا فعلا با کسره نداریم،اونی که شما میگید فعلا با ضمه فاءالفعل هست

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اسم خواهر من زینبه

جزو رتبه های برتر کنکور شد

به شدت موفق 

به شدت خوش اخلاق

به شدت مهربان و اهل سخن و درک و عاشق اسمشه

اسم بچه رو هر چی گذاشتی باید به همون سبک تربیتش کنی 

زینب ها و فاطمه ها و زهرا هایی که از اسمشون راضی نیستن عدم رضایتشون به خاطر اینه که زینبی و فاطمی تربیت نشدن

اگر اعتقاد داری به اسمی که میذاری جوری تربیتشون کن که به اسمشون افتخار کنن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
نگفتم حتما گفتم شاید.دیدی که خودمم گفتم اسم خوبیه اما عشق ائمه تو دل باید باشه  

نمیخوام گیر بدما ولی گفتی دیگه خواهر

" با گذاشتن این اسم سنگین که بچه در اینده حتما دوسش نداره نشون نمیدی که عاشق ائمه ای"

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است