princessland مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2718 عنوان یه بغض گلومو گرفته 69 بازدید | 9 پست امسال سال قشنگی نبود خیلی سختی کشیدم من دیگه توان ادامه دادن ندارم خدا خیلی باهام بد تا کرد خیلیییییییی💔🥀 🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙 امروز | 19:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
72mahakk عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 3099 سرطان ک نداری خیلیاهستن الان آرزو دارند فقط،سالم یودند 🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀
princessland مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2718 سرطان ک نداری خیلیاهستن الان آرزو دارند فقط،سالم یودند ممنون از همدردیتدرک نکردی که بفهمی 🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
سیماسینا45 عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 170 خدا با هیچ کسی بد تا نمیکنه هرچی بدی و گرفتاری هست از خودماست بنیان شو خودمون بنا میزاریم کاربری دست دونفر می باشد- آزمایشگاه کنترل کیفیت نفت
72mahakk عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 3099 ممنون از همدردیتدرک نکردی که بفهمی من دردهایی ک کشیدم، روزهای رو تخت بیمارستان بودم ک آرزو داشتم ققط،زنده بمونمپ نگو درک نکردی🙂 🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀
princessland مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2718 من دردهایی ک کشیدم، روزهای رو تخت بیمارستان بودم ک آرزو داشتم ققط،زنده بمونمپ نگو درک نکردی🙂 برعکس من آرزوم مرگه 🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
princessland مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2718 من دردهایی ک کشیدم، روزهای رو تخت بیمارستان بودم ک آرزو داشتم ققط،زنده بمونمپ نگو درک نکردی🙂 من آرزوم الان مرگه پس راهی که من رفتم با شما متفاوته نمیشه یه نسخه پیچید 🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
72mahakk عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 3099 من آرزوم الان مرگه پس راهی که من رفتم با شما متفاوته نمیشه یه نسخه پیچید ببین هرکس توی این دنیا ب نحوی رنج میبره، فقط شکل و نوعش واسه آدما متفاوته 🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀
princessland مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2718 ببین هرکس توی این دنیا ب نحوی رنج میبره، فقط شکل و نوعش واسه آدما متفاوته بله پس نمیشه گفت سرطان که نداری!!! 🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
72mahakk عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 3099 بله پس نمیشه گفت سرطان که نداری!!! منظورم این بود ته ناامیدی رو شاید فقط،ی بیمار سرطانی در اوج خودش حس کنه..بیخیال توضیحش هم سخته..امیدوارم هر مشکلی داری ی جوری از هر طریقی ک شده خدا واست درستش کنه 🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀