2777
2789
از این اسمایی که گفته دشده  بدون اغراق پنج تاش تو خانوادهوشوهرمه هم از دم بی پول و بد ذات و مفل ...

درسته ذاتو تربیت حرف اول رو میزنه منم قبول دارم ..اما نمیشه اینطوری هم سنجید که چون چند تااز اطرافتون بی پولن این حدیث کذبه ..شاید همین بدذاتی باعث فقیر بودنشون شده لزوما هر کسی که اسمش مثلا محمدو علی باشه خووشبخت و پولدار نیست چیزای دیگ و مولفه هاو خصوصیات دیگ هم هستن 

تیکر ازدواجمه (عقد با کسی که دوسش دارم ان شاالله  😍)

از اسم بچه هرجوری که تعریف کنی همونجور برداشت میکنه اگه از اسم  زینب بعنوان یه  اسم قدیمی و دمده براش بگی تو ذهن اون هم همینطور جا میوفتع اما اگه از اسمش صبوری گذشت قهرمان بودنو بگی قطعا ب اسمش افتخار میکنه دربرابر دیگران 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته ذاتو تربیت حرف اول رو میزنه منم قبول دارم ..اما نمیشه اینطوری هم سنجید که چون چند تااز اطرافتو ...

ممنون از جواب قشنگتون☺دوستم خدای نکرده نگفتم کذبه من خودم ادم معتقدی هستم تو گوش  بچمم محمد به نیت جوادالائمه صدا کردم و اذان گفتم اما چیز دیگه صداش میکنم

ادما دیگه اون ادمای گذشته نیستن که با تبرک یه اسم انسان خوبی باشن متاسفانه اینجور فقط ارزش اسم ایمه رو دارن ازبین میبرن یه خانم بدنامی همسایه مونه اسم یکی از ایمه رو داره اصلا ادم حالش بد میشه اسمش رو با صفت چندشی میگفتن

ممنون از جواب قشنگتون☺دوستم خدای نکرده نگفتم کذبه من خودم ادم معتقدی هستم تو گوش  بچمم محمد به ...

درست میگین این موارد هم هست متأسفانه

زینب خیییلی اسم قشنگیه و خیلی زیاد دوسش دارم 

چه قدر فضای نی نی سایت و نظرات با چیزی که واقعا توی جامعه میبینیم فرق داره،

تعداد خیلی کمی از مردم، مثل پیرزنای قدیمی و افرادی که از سطح تحصیلات و فرهنگ پایین تری برخوردار هستن،هنوز به خرافات  این چنینی اعتقاد دارن که فلان اسم فلان تاثیر رو روی سرنوشت داره،واقعا جای تاسف داره که توی این دوره و زمونه و قرن 21، کسانی که الان مثلا مسئولیت مادری رو بر عهده دارن به علت کمبود مطالعه و..... در مورد تاثیر اسم روی سرنوشت چنین حرفای خنده داری  میزنن .هر چیزی رو که میشنویم بهتره در موردش تحقیق کنیم!

من این چیزا رو فقط توی نی نی سایت میشنوم

وگرنه به هر کدوم از اطرافیانم در این مورد چیزی میگم،خیلی تعجب میکنن و چیزی در این مورد نشنیدن.

قبل از چنین نظر سنجی هایی باید خواسته بشه که فقط خانومایی که هم فکر هستند جواب بدن.چون نتیجه نظر سنجی انتخاب اسم دخترونه مذهبی در بین تعداد زیادی از کاربران مخالف با عقیده ما ،معلومه که چیزی جز این نخواهد بود!

این خانومای عزیز که به راحتی در مورد اسم های انتخابی بقیه اظهار نظر میکنن ،در مورد اسم خودشون  چی فکر میکنند آیا؟

و اصلا چرا خانومایی که کلا عقاید مذهبی خاصی ندارن ودرگیر اسمای عجیب و غریب و این که اسم عربیه یا فارسی،مده یا قدیمی ،هستن،توی تاپیکی که درمورد اسمای مذهبی و عزیز دخترونه س کامنت میذارن.خب اطراف شما ممکنه معتقد و مذهبی نبوده باشن،خیلی طبیعیه که اسم مذهبیشون باهاشون هماهنگ نباشه و تغییرش بدن

چرا به کل جامعه تعمیم میدیم

طبیعیه که شما خیلی کم با دخترای مذهبی و امروزی که عاشق اسم مذهبیشونن و روش تعصب دارن مواجه نشده باشین،به این دلیل که تعدادشون در اطرافتون کمتره.

سلام.به نظر من اسم زینب خیلی هم زیباست و قطعا نام زینب مایه ی برکت هست و نه مایه تاسف.

من خودم زینب هستم و از اینکه اسم یکی از بهترین بانوی کربلا روی من گذاشته شده،بسیار خوشحالم و به این اسم بسیار افتخار میکنم.

اونهایی که اگر دوست دارند اسم زیبا و پرمعنا روی فرزندانشون بگذارند،پیشنهاد میکنم که اسم ائمه(ع) رو بگذارند.

سلام دوستان عزیزم ببخشید که من نظر میدم 

ولی میخواستم یک چیزی رو بگم خطاب به اونهایی که میگن اسم زینب سنگینه و قدیمیه و...

این یک باور کاملا اشتباه هست اگر حضرت زینب(س) رو هم که می بینید زندگی مصیبت واری داشتند،از خواست خدا و به اذن الهی بوده و قرار نیست که هر زینبی در دنیا زندگی سخت و دردناکی مثل ایشون داشته باشه.

اسم زینب قدیمیه ولی هرکس که نام فرزندش زینب هست،قطعا به او افتخار میکنه.درسته که زینب یک اسم عربیه ولی مردم بخاطر ارادت خاصی که به خانم حضرت زینب(س) دارند،نام فرزندانشون رو زینب می گذارند و همونطور که خودتون میدونید افراد زیادی زینب نام گذاری شده اند. بنظر من اونهایی که اسمشون زینب هست،اصلا هم ستمدیده نیستند بلکه خوشبخت هستند و صفات زیبا دارند. 《اسم هیچ ارتباطی با سرنوشت نداره》

دلیل نمیشه که چون اسم من زینب هست،زندگی غم انگیزی داشته باشم چرا؟ چون شاید اراده پروردگار چیز دیگری باشه و از کجا معلوم شاید زینب های دیگری زندگی بسیار زیبا و سعادتمندانه ای داشته باشند. ما همه ی زندگی مون رو از اهل بیت(ع) داریم و هرکس اسم مذهبی داره،قطعاً زندگی خوبی خواهد داشت.

ما زینب ها سعی میکنیم مانند اسم مون زینب گونه هم باشیم 😊✌✌

دوست عزیز،این رو بدون که اسم های ائمه بسیار زیبا هستند.توهین هایی درباره اسم ائمه اطهار شنیدم،مخصوصا اسم خانم حضرت زینب سلام الله علیها بذار همه چیز رو درباره اسم زینب بگم.اسم زینب،اسم یکی از بزرگترین بانوی کربلاست. ی اسم عربیه،ولی اسم بهترین بانوی عربه،قدیمی نیست و هیچ وقت هم قدیمی نمیشه.مصیبت وار نبوده،نیست و نخواهد بود..اسم هیچ ربطی به سرنوشت انسان نداره.کسی کع میگه همه زینب ها زجر میکشند و اسم رو به سرنوشت ربط میده،کوته فکر ترین شخص هست چرا که داره به حضرت زینب توهین میکنه.در ضمن منی که اسمم زینب هست،با افتخار میگم که زینبم و خوشحالم که زیباترین اسم روی من گذاشته شده.حضرت زینب زجر کشیدند،ولی صبور بودند،مقاوم بودند،شجاع بودند،محکم و استوار بودند،زینب ها بیچاره نیستند،چرا که حضرت زینب خوشبخت ترین زن دنیا بودند،نوه پیامبر خدا،دختر شاه عالم و خواهر پیروز اصلی کربلا...ما زینب های دیگه هم امید داریم که مثل ایشون همیشه سربلند و مقاوم و شجاع باشیم.هرگز به اسم حضرت زینب توهین نکن،،اگه توهین میکنی پس بدون که خودت بیچاره ترین هستی.هرگز حضرت زینب رو خار و کوچک نشمار که اگر کنی،خاری و حقارت از آن خودت می‌شود،هم در دنیا و هم در آخرت...تا جان در بدن دارم،از حضرت زینب و خاندان پاکشون دفاع خواهم کرد.خداوندا ما را در یاری و دفاع از امام زمان خویش یاری فرما و ظهورشان را نزدیک تر گردان بحق زینب کبری.و مرا فدائی آل زهرا سلام الله علیها قرار بده...