2777
2789

خخخ

میخوام تجربیاتتون رو بگید لباس ها رو با چی میشورید تمیزتر بشه . درجه آبتون چند؟ تو ماشین روی چند بار شستشو میذارین واینا 😆

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایع اکتیو راضی ام .واس کودکشم بوش خوبه.اب ۴۰درجه.دوبار شستن ی ساعت میشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
از فرانسه اومده نمیدونم ولی سوپری های خارجی فروشی دارن

یعنی میزاری توماشین دیگه لباسارنگ نمیگیرن

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود
یعنی میزاری توماشین دیگه لباسارنگ نمیگیرن

یه دونه از اون دستمال هارو با ده تا لباسی که رنگ میدن و بنداز تو ماشین دیگه خیالت راحت

یه صابونی هم خریدم وقتی لباس ها بدترین لکه هارو دارن خشک بمالی روی لباس پاک میشه اصلا باورت نمیشه انگار جادوییه . حتی لکه ای مثل قطره اهن . 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اسم صابون چیه؟

بخدا نمیشه خوند من از فرانسه گرفتم ولی مشابه شو برای مامانم خریدم الان اومدم مسافرت خونه نیستم . فردا عکسش و میگیرم برات میفرستم اگه پیدا کنی عالیه 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
با 30 درجه تمیز میشه لباس ها؟

آره اخه خوزستان  هواش گرمه خونه هم ویلایی آب بوگندومون اینقد داغه که وقتی میخوایم دست بشوریم بایدچنددقیقه بازباشه تاازداغی به گرمی برسه

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود