2777
2789
عنوان

خنده دار ترین کارای شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 11753 بازدید | 59 پست

یکی  از فامیلامون نیم رخ دومادش شبی  ب اس ن یزیده  بعد اینو تا سر حد  برج العرب بالا میبره!  

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انيميشن عكستو ديدي!؟؟؟؟؟خيلي جالبه

اره

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

شوهر منو بايد تو جو گيري هاش ديد اصن افتضاااااح😰

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بار اولی که دستمال توالت واسه دسشویی گرفتم و خواستم ببرم استفاده کنم گفت دستمال رو واسه چی میخوای.برا خشک کردن دستات؟

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

رفت شیشتا ازین نوشابه شیشه ای ها گرفت تمومشون که کرد نوشابه خانواده خرید با قیف ریخت تو این شیشه ها، میگم چرا میگه هم یاد قدیم میفتم هم گاز نوشابه ها نمیره اینجوری😀😀

مادرشوهرم یه کار خنده دار کرد،کارت عروسی اومده بود براشون اشتباهی یه روز زودتر رفته بود تالار ،فکر کرده بود پدر مادر عروس دعواشون شده عروسی نیومدن چون همه براش غریبه بودن،کادو میده میوه شیرینی میخوره میاد خونه میبینه کارت عروسی واسه فرداست،دوباره اژانس میگیره میره تالار،حالا تالار هم دور بوده،جلوی عروس داماد میگیره میگه ببخشید کادومو پس بدید میوه شیرینی هم حلال کنید،برادر داماد بهش میده میاد خونه

فکر کن چهار بار یه مسیر دور کرایه اژانس میده ،فقط 5تومن از پول کادو براش مونده بود😂😂😍

خدایا شکرت هزاربار

منم بگم یه بار اومده بود خونمون

نشسته بود سرسفرا داشت غذا میخورد داییامم خونه بودن

منم پری بودم روزش فقط چایی نبات خورده بودم حالم بد بود

یهو پاشد از اونور سفره اومد کنارم با قاشق ب زور غذا تو دهنم میکرد هی میگف بخور ضعیف شدی

از من انکار از اون اسرار

اصلا یه وضعی بودااا

یادم نیاد حس فلجا رو بهم دس میده 

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

کلادفوتبالی نیست بعد اولین بازی تیم.ملی بود منم بچه دارشدم دیگه اهلش نیستم و از ذهنم دراومده بعد خیلی معمولی گفت بازی ایرانی. وای منم خیلی به به و چه چه کردم و کلی هیجان اونم دیگه جوگیر شده بود توی بازی هی خودشو ب درو دیوار میزد. یعنی شاخ در اورده بودم نه ب اون شوری شوری ن ب این بی نمکی. هههههه

یه بار جمعه مهمون پدرشوهرم بودیم شوهرم گیر سه پیچ ب باباش که بیا بریم نماز جمعه😑

اونم بنده خدا هی میگفت ول کن بابا دیره .همه گرسنه میشن تا ما بیاییم .بیا نهار بخوریم

آخه همگی بودیم..

.گیر داده بود نه نه همه الان بیدارشدن صبحونه ، خوردن جمعه بوده ها😏

انقدر سیریش شد ب اون بنده خدا آخرش پا شد گفت باشه بذار برم حموم لا اقل😢😥

وااااااااااای 😂😂😂😂

هرکی میرفت واسه خودش تو افق محو میشد و تو خلوتش میغشید از خنده😂😂😂😂😂

برادرشوهرم گفت یکم عاقل باش بیچاره نیم سکته ای زد از فشار، چیه اینا دل ندارن😐😂

مادرشوهرم اصلا نهار نیومد سر سفره رفت خوشو با بچه خواهرشوهرم مشغول کرد😂😂😂😂😂

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

تو خواب حرف میزنه منم سوال میپرسم جوابمو میده تو اوج خواب😐😐

منم یه سوالای خنده داری میپرسم از خنده میمیرم،فرداش میگم اینو گفتی اونو گفتی میگه نه بابا تورو تو خواب میدیدم یادمه قشنگ 😂😂😂

هنوز نفهمیدم چجوری صدامو میشنوه و جواب میده😐😐😐😯