2777
2789
عنوان

خنده دار ترین کارای شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 11753 بازدید | 59 پست
بعد خواستگاری رفت شلوار کردی پوشید نشست سر سفره 😂😂😂😂 اخه فامیل بودیم از راه دور امده بودن

کورد کجایید؟😀

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم یه بار از سرکار برگشت دیدم صدای ماشینش نیومد ک بزنه تو حیاط😐 گفتم چرا ماشینو نیاوردی داخل ...

الهی تا این حد😐

چقد ذهن مردا مشغوله 😔 شوهر منم خیلیییی تازگیا اینجوری شد نمیتونه حواسشو جمع کنه انقد فکر میکنه

تو مغازه رفته بود چيزي بخره  رفتن بهش بگم ك شير هم بگيره از راه دور بهش گفتم شير هم بگير اشاره ...

من هنوز دارم میخندم...فقط تصورش😂😂😂😂

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

گفتم که شوهرم خیلی جدیه. بعد خیلی لاغرم هست. قرص های چاقی خورده بود ازاونا ک سریع پف میاره و چاق میکنه لپاش عین تخم مرغ زده بود بیرون. بعد دوهفته ک.ندیده بودمش تا اومد من و مامانم منفجر شدیم. یعنی نمیشه تخم مرغ نبینم یادم نیفته

بعد خواستگاری رفت شلوار کردی پوشید نشست سر سفره 😂😂😂😂 اخه فامیل بودیم از راه دور امده بودن

شوهر منم انگار فامیل بودم دیگه هرکاری میشه باید بکنه😒

شب خاستگاری دیدم یه پیرهن افتضاح تیره ی چروک  پوشیده بود ، باباش یه پیرهن  تمیز سفید اتو کشیده ی دور مشکی😐

گفتم این چه وضعیه گفت بابام بنده خدا پیرهناش تو لباسشویی بود هیچی نداشت این مال خودمو ک تازه خریده بودم دادم بهش دلم براش سوخت، بابا ما  فامیلیم ، هرشب خونه همدیگه ایم همو میشناسیم بی خیال.بخند😆

گفتم خودت تعطیل باباتم .....، یعنی نگفت تو دامادی پسرم، نه اصلا نمیپوشم؟😐

میخواستم سرشو از تنش جدا کنم اون لحظه 😤

برای سیسمونیم ازاین هیلیکوپترها که بالا میرن خریدیم. بعد بازش کرد که امتحان کنم ببینم درسته و حسابی باهاش بازی کرد . من بعد از ی ربع ک توی اتاق بودم اومدم دیدم جمعش کرده گذاشته توی کمد خودشم رفته خودم تعجب کردم. بعدا دیدم کوبیدش ب سقف خراب شده. ازترسش جم.کرده در رفته مثلا

من شوهرم هي شوخي کرديم هي باهاش ورميرفتم بعد گفت نکن برم وضو بگيرم آقا رفت وضو گرفت منم کرمم گرفته بود شديد هي دوباره انگشت ميکردم توگوشش دماغشوميگرفتم ميکشيدم آخرش گفت اااااي خدااااکرمتو شکر هي منم اون وسط ميخنديدم يهوووووويي پاشد بدوووو دنبال من منم که حالا ندو کي بدو منو گرفت انقد قلقلکم داد حالم بدشد ريسه رفتم يهو اومد ازاتاق بره دولا شد گوزيد دروکه بازکرد گفت عههههه وضووم باطل شد طفلک دلم براش سوخت رفت دوباره وضوگرفت وايساد نمازبخونه تورکعت آخر بجاي سبحان الله سلام داد وايساده بعدمنم که متوجه شدم نيگاش کردم يهوبه من گفت هاااان چيشد باتعجب منم پقي زدم زيرخنده گفت خدانکشتت ثنا ببين چيکارکردي شيطون بايد بياد پيش تودرس که نه کنکور پس بده😃😃😃😃😃

🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂
وقتی خیلی خستس هزیون میگه یعنی اخرشههههههه    

مردا عجیب غریبن ولی کاراشون واقعا پیش بینی نشده ست

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم