2777
2789
عنوان

به بچه نه ماهه خیلی بدغذا چند وعده باید غذا اب و شیر داد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 52 پست
یکم بیرحمی بود ولی خیییلی زود از شیر گرفته شد  ببین سس خیییلی تند تو خونه داشتم زدم نوک سینم ا ...

ای جانم بخدا اشکم دراومد

ولی باز میگم حتما تجربه داری میدونی دیگه

پسرم مرغ که تاحالا لب نزده فقط وقتی به میلش باشه قرمه سبزیو سیب زمینی میخوره شیر هم بدش میاد

دخترتو از شیر گرفتی در حال دندون دراوردن بود یا نه؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل مهر در کل امتحان کن ببین چه طعمی دوست داره مثلا دختر من طعم های شیرین و دوست نداره ماست با غذاش ...

من برعکس شیرینی دوست داره 

مثلا نون خامه ای چیزای مضرو دوست داره😕

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ای جانم بخدا اشکم دراومد ولی باز میگم حتما تجربه داری میدونی دیگه پسرم مرغ که تاحالا لب نزده فقط و ...

آره چنتا در آورده بود بعد از اینکه از شیر گرفتم چنتا دیگه در آورد

خدایا شکرت
سمانه جون از کی غذا رو براش با دستگاه میکس نکردی؟ پسر من هم ۹ ماهشه اصلا جویدن بلد نیست ۴ تا دندون ...

تا یکی دو ماه پیش یعنی سیزده ماهگی! 

با ۸ تا دندون میکس میخورد 

دکتر گفت تا حالا دیدی کسی جویدن بلد نباشه؟ عجله نکن . غذای اصلی شو میکس بده کم کم بیسکوییتی که کامل تو دهنش نرم شه تو میان وعده بده دستش 

که اگه نخوردم نخورد. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
میکس میکنم براش  هنوز هیچی دندون نداره .زودم میپره تو گلوش .چند روز پیش نزدیک بود خفه بشه

پس کم کم با مزه آشناش کن 

مثلا یهو خرما نریز تو فرنیش پودر سنجد بریز بپزه یه ذررره شیرینش میکنه. 

فرنیشو رقیق درست کن سرشیشه با سوراخ بیشتر بخر بریز تو اون بخوره 

کم کم مزه اضافه کن 

تا یکی دو ماه پیش یعنی سیزده ماهگی!  با ۸ تا دندون میکس میخورد  دکتر گفت تا حالا دیدی کس ...

ممنون جواب دادی. یکم‌آروم شدم.‌پس غذای سفره رو چطور دادی ؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ممنون جواب دادی. یکم‌آروم شدم.‌پس غذای سفره رو چطور دادی ؟

فدات شم عزیزم

غذای سفره تازه دو سه روزه شروع کردم 

پسرم به اغلب چیزایی که تو غذای ما هست حساسیت داشت 

غذای جدا براش درست میکردم الانم با احتیاط از غذای خودمون میدم