2777
2789
عنوان

به بچه نه ماهه خیلی بدغذا چند وعده باید غذا اب و شیر داد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 52 پست
دوستان پسرمن ی سالش ۱۷تیر هنوز دندون نداره دیر نیس😞😞

نه عزیزم غصه نخور هرچی دیرتر دربیاره بهتره

وقتی دندون دراوردنش شروع بشه برا جفتتون عذابه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ماست از ماه 8 تو برنامه غذاییشون هست  تو کارت بهداشتشون زده

هر چی تو کارت بهداشت نوشته پله پله میشه بهش داد

من ماست و بستنی و خامه و کره رو از همون ۵ ۶ ماهگی دادم  اتفاقا. 

از اول حریره و فرنیش رو با خرما و شیره انگور شیرین کردم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چهارده ماهه تازه اولیشه نیش زده بقیه هم تاول کرده

ژل مسکن از داروخانه براش بگیر عالیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من از ماه اول 9 دیگه غذاهاشو با دستگاه میکس نکردم  یکم له میکردم کم کم یاد گرفت با لثه هاش لهش ...

چه خوب. پس چرا پسر من همکاری نمیکنه

مثلا برنج نیم دونه شفته بهش بدم عق میزنه نمیخوره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نه عزیزم غصه نخور هرچی دیرتر دربیاره بهتره وقتی دندون دراوردنش شروع بشه برا جفتتون عذابه

مرسی الانم شاید غذا نمیخوره بخاطر دندوناشه؟؟ چوم لثه هاش ملتهبه دستاشم ی سره تو دهنش هرچیم گیرش بیاد مستقیم‌تو دهنش

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
چه خوب. پس چرا پسر من همکاری نمیکنه مثلا برنج نیم دونه شفته بهش بدم عق میزنه نمیخوره

از الان سعی کن عادتش بدی

البته من بچه دوستم و دیدم ترسیدم 

الان حدود 4 سالشه 

هنوز غذا رو پوره کامل میکنه بهش میده

میگه یکم زیر دهنش حس کنه بالا میاره

مرسی الانم شاید غذا نمیخوره بخاطر دندوناشه؟؟ چوم لثه هاش ملتهبه دستاشم ی سره تو دهنش هرچیم گیرش بیاد ...

فقط حواست باشه چیز کثیف دهنش نکنه

خودت براش روزی 2بار مسواک ماساژوری بزن

یه ژل مسکن هم از داروخانه بگیر بمال روی لثه هاش تا کمتر اذیت بشه

گل مهر جان من تجربم رو بهت گفتم قبلش هم با پزشک مشورت کردم

دوروز در طول روز شیر نده غذاش درست میشه بعد شیر رو بده بهش

تو اون دوروز هم شبها سعی کن جبران کنی

دکتر به من‌گفت تو این سن بیشتر از روزی ۵۰۰ سی سی به تغذیشون آسیب میزنه

درسته که رشد اصلی بچه تا یکسال با شیره و فقط باید با بلع آشنا بشه ولی مواد غذایی مورد نیاز بدنش هست و همونطور که شیر مهمه غذای کمکی هم اهمیت داره

دکتر به من گفت تا 14 ماهگی مشکلی نداره دختر منم ده ماهشه دندون نداره

این بچه ها مادرو بیچاره و پیر میکنن تا بزرگ بشن 

الان قدر مادرمو میفهمم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
فقط حواست باشه چیز کثیف دهنش نکنه خودت براش روزی 2بار مسواک ماساژوری بزن یه ژل مسکن هم از داروخانه ...

باشه عزیزم مرسی 😚😚😍😍

تورو خدا راهنماییم کن چجوری از شیر گرفتی خدا خیرت بده من الان پسرم 1سال و 3ماهشه

یکم بیرحمی بود ولی خیییلی زود از شیر گرفته شد 

ببین سس خیییلی تند تو خونه داشتم زدم نوک سینم اینم تا خورد دهنش سوخت سریع رفتم دهنشو شستم ولی چنان سوخت که دیگه اصلا سراغشو نگرفت حتی شب وقتی گیج خواب بود بازم تا گفت جی‌جی گفتم اوفه تنده اونم یادش اومد چند شبی بهانه گیری کرد ولی اصلا دیگه به سینم دست نزد بعدم به جاش شیر گاو براش میگرفتم تو این لیوان نی دارها بهش میدادم کلا خوب شد ولییی اینقدر خوش اشتها شده بود من صبح اول باید قابلمه خانومو بار میذاشتم تا ۱۰ غذاش حاظر بود غذاش. البته دختر من خیلی خوش غذاست اصلا مشکلی با غذا خوردنش ندارم ولی خیلی از بچها کلا بد غذا هستن و درست غذا نمیخورن

خدایا شکرت
این بچه ها مادرو بیچاره و پیر میکنن تا بزرگ بشن  الان قدر مادرمو میفهمم

دقیقااااااا

ولی قبلا اینقدر حساس نبودند 

من خودم تفاوت سنیم با خواهرم 9 ساله دقیقا بزرگ شدنش و یادمه 

اصلا اینجوری نبود 

که اینقدر ما حساسیم.