2777
2789
عنوان

به بچه نه ماهه خیلی بدغذا چند وعده باید غذا اب و شیر داد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من پانزده ماهشه گاهی چند روز اعتصاب غذا میکنه کشف کردم یکی دو روز که همه چی میدم دست خودش م ...

میکس میکنم براش 

هنوز هیچی دندون نداره .زودم میپره تو گلوش .چند روز پیش نزدیک بود خفه بشه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

هیچی دوست نداره  ابم میبینه روشو برمیگردونه سوپ سرلاک سیب زمینی حریره ماست  هیچیشو نمیخ ...

دختر من عاشق ابه 11 ماهشه. ماست که الان نباید بدی دختر منم ماست نمیخوره سوپشو میکس کن که راحت بخوره سرشو با بازی یا تلویزیون گرم کن و بذار تو دهنش غذاش شلکی باشه بهتر میخوره. یا مثلا ماکارونی درست کن بذار جلوش خودش بخوره هرچقدر ریخت و پاش کنه چندتا دونه هم که بخوره بهش میچسبه یا موز رو بده دست خودش تا بخوره همینجور که خودش داره میخوره تو هم لقنه بذار دهنش

پسر من پانزده ماهشه گاهی چند روز اعتصاب غذا میکنه کشف کردم یکی دو روز که همه چی میدم دست خودش م ...

سمانه جون از کی غذا رو براش با دستگاه میکس نکردی؟

پسر من هم ۹ ماهشه اصلا جویدن بلد نیست ۴ تا دندون داره ولی نون بهش بدم دهنشو باز میکنه منتظره نون تکه بشه بره تو معدش. اصلا بلد نیست چیزی بجوه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

دختر منم همینجوری بود فقط شیر خودمو میخورد یه سره آویزون من بود خییلی کم غذا میخورد وزنشم کم بود هر دفعه بردم کنترول وزن ایراد میگرفتن. واسه همین زودتر از شیر گرفتمش ۱ سال و ۵ ماهش بود از شیر گرفتمش بعد دیگه حریف غذا خوردنش نمیشدم اگه یکم دیرتر غذاشوم میادم منم قورت میداد😄

خدایا شکرت

بخدا دیگه بریدم 

سینه هام درد میکنه

الانم پریم عقب افتاده 

شوهرم بچه میخواد

برام کابوسه یه بچه دیگه 

من از خستگیه اولی هنوز درنیومدم 

برام باورش هم سخته که 2سال دیگه هم بخوام یکی دیگه رو شیر بدم😧😧

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دختر منم همینجوری بود فقط شیر خودمو میخورد یه سره آویزون من بود خییلی کم غذا میخورد وزنشم کم بود هر ...

تورو خدا راهنماییم کن چجوری از شیر گرفتی خدا خیرت بده

من الان پسرم 1سال و 3ماهشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سمانه جون از کی غذا رو براش با دستگاه میکس نکردی؟ پسر من هم ۹ ماهشه اصلا جویدن بلد نیست ۴ تا دندون ...

من از ماه اول 9 دیگه غذاهاشو با دستگاه میکس نکردم 

یکم له میکردم کم کم یاد گرفت با لثه هاش لهشون کنه

تازه دختر من دندونم نداره

الان سیب میدم دستش با لثش لهش میکنه

به هیچ وجه این کارو نکنی که شیر تدی تا کرسنش بشه ها. اولویت با شیرشه عزیزم. احتمالا نزدیک دندون در اوردنشه. دختر منم یهو اینجوری میشد یهو یک هفته هیچ چیز به جز شیر نمیخورد گناه داره دارهلثه هاش ملتهب که دلش چیزی بر نمیداره