الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من عاشق ابه 11 ماهشه. ماست که الان نباید بدی دختر منم ماست نمیخوره سوپشو میکس کن که راحت بخوره سرشو با بازی یا تلویزیون گرم کن و بذار تو دهنش غذاش شلکی باشه بهتر میخوره. یا مثلا ماکارونی درست کن بذار جلوش خودش بخوره هرچقدر ریخت و پاش کنه چندتا دونه هم که بخوره بهش میچسبه یا موز رو بده دست خودش تا بخوره همینجور که خودش داره میخوره تو هم لقنه بذار دهنش
دختر منم همینجوری بود فقط شیر خودمو میخورد یه سره آویزون من بود خییلی کم غذا میخورد وزنشم کم بود هر دفعه بردم کنترول وزن ایراد میگرفتن. واسه همین زودتر از شیر گرفتمش ۱ سال و ۵ ماهش بود از شیر گرفتمش بعد دیگه حریف غذا خوردنش نمیشدم اگه یکم دیرتر غذاشوم میادم منم قورت میداد😄
به هیچ وجه این کارو نکنی که شیر تدی تا کرسنش بشه ها. اولویت با شیرشه عزیزم. احتمالا نزدیک دندون در اوردنشه. دختر منم یهو اینجوری میشد یهو یک هفته هیچ چیز به جز شیر نمیخورد گناه داره دارهلثه هاش ملتهب که دلش چیزی بر نمیداره