سلام بچها.تو روخدا حرفی نزنید که تعطیل بشه.من واقعا این موضوع ذهنم رو درگیر کرده.کسی یوده شوهرش دارو افسردگی بخوره و میل جنسیش کاهش پیدا کنه.من شوهرم نه ماهه بخاطر استرس و دلشوره داره دارو میخوره.مشکل ناباروری هم داریم و ازمایش اسپرمش نرمال نیست ولی خیلی هم داغون نیست.میترسم با خوردن این داروها اسپرمش ضعیف تر بشه.دکتر اعصابش گفته مشکلی نداره برا بچه دارشدن ولی اون نمیدونه ازمایش اسپرم شوهرم کمی مشکل داره.چند وقته مشکل نعوظ هم پیدا کرده.داروهاشم اس سیتالوپرام10و دپاکین و کلرودیوپوکساید است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم خوردم میل جنسی ام خیلی کم شد . که اونم کم کم درست شد اما کم شدن میل جنسی مردها روی بچه دار شدن تاثیری نداری و از طرفی بیشتر مشکل دیر انزالی براشون پیش میاد
زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
پسر خالم عین همسر شماست. البته گاهی تشنج داره بخاطر داروها آزمایشش خوب نیست اصلا. دختر داییم ک زنشه هما کار میکنه. واقعا هم شما هم دختر دایی ب خواستتون برسین.
از کجا میدونی؟پس چرا دکتر اعصاب گفت طوری نیست.خدایا چقدر دکترا بی فکرن
دکتر بهتر. از خانمهای نی نی سایت میدونه
با حرف همسایه و اینور. اونور دکترت رو به بی فکری متهم نکن خانم
زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
از کجا میدونی؟پس چرا دکتر اعصاب گفت طوری نیست.خدایا چقدر دکترا بی فکرن
ب نطرتون میشه تاثیر نداشته باشه؟ اونم داروهای اعصاب اونم روی اسپرم ک انقد حساسه. آره اونم همین داروها رومصرف میکنه. پیش دکتر صاحب نسب فک کنم بود رفتن تا مرز سالم شدن آزمایش پیش رفته بودن.