سلام بچها.تو روخدا حرفی نزنید که تعطیل بشه.من واقعا این موضوع ذهنم رو درگیر کرده.کسی یوده شوهرش دارو افسردگی بخوره و میل جنسیش کاهش پیدا کنه.من شوهرم نه ماهه بخاطر استرس و دلشوره داره دارو میخوره.مشکل ناباروری هم داریم و ازمایش اسپرمش نرمال نیست ولی خیلی هم داغون نیست.میترسم با خوردن این داروها اسپرمش ضعیف تر بشه.دکتر اعصابش گفته مشکلی نداره برا بچه دارشدن ولی اون نمیدونه ازمایش اسپرم شوهرم کمی مشکل داره.چند وقته مشکل نعوظ هم پیدا کرده.داروهاشم اس سیتالوپرام10و دپاکین و کلرودیوپوکساید است
کسی بدون تحربه اینجا حرفی نمیزنه.عزیزم دکترا بی فکر تر از این حرفان فقط میخان با یه دارو مشکل مربوط ...
تجربه شما کجا علم اون پزشک کجا
شما در حدی نیستی که یه پزشک رو قضاوت کنی درمانش رو
زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
من یه مدت دپاکین میخوردم دکترم تاکید داشت که اصلا بچه دار نشم بعدش داروهامو عوض کرد گفت دیگه مشکلی نداره برا بچه دار شدن وقتی دکترشون گفته ایراد نداره خب نداره دیگه کلی درس خونده زحمت کشیده تخصص گرفته خیالت راحت باشه عزیزم الکی حرف نمیزنن