2777
2789
عنوان

داروهای افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3967 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر بهتر. از خانمهای نی نی سایت میدونه با حرف همسایه و اینور. اونور دکترت رو به بی فکری متهم نک ...

کسی بدون تحربه اینجا حرفی نمیزنه.عزیزم دکترا بی فکر تر از این حرفان فقط میخان با یه دارو مشکل مربوط به خودشون رو درمان کنن فکر هیچ چیز دبگه نیستن

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
کسی بدون تحربه اینجا حرفی نمیزنه.عزیزم دکترا بی فکر تر از این حرفان فقط میخان با یه دارو مشکل مربوط ...

تجربه شما کجا علم اون پزشک کجا

شما در حدی نیستی که یه پزشک رو قضاوت کنی درمانش رو

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

پیش پزشک متخصصت برو و کامل توضیح بده

همهذپزشکهای متخصص عوارض دارویی که میدن میدونن

فله ای دارو نمیدن که

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
من داروسازی تجربی میخونم و تو داروخونه ۵ساله مشغول ب کارم کلر دیاز پوکساید وامثال داروهایی ک گفتی ب ...

وای پس من چیکار کنم میخام ماه دیگه ای وی اف کنم این همه هزینه کنم.دکتر اعصابش چند بار ازش مرسیدیم گفت طوری نیست

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

من یه مدت دپاکین میخوردم دکترم تاکید داشت که اصلا بچه دار نشم بعدش داروهامو عوض کرد گفت دیگه مشکلی نداره برا بچه دار شدن وقتی دکترشون گفته ایراد نداره خب نداره دیگه کلی درس خونده زحمت کشیده تخصص گرفته خیالت راحت باشه عزیزم الکی حرف نمیزنن 

وای واقعا؟اسم داروهارو گفتی؟گفتی قبلا ارمایش اسپرمش خیلی خوب نبوده؟

بله عزیزم. گفت اصلا هیچ تاثیری روی اسپرم و اقدام نداره

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید