2777
2789

سلام...من امسال كنكور دارم البته انقدر خوندم چشام سو نداره (الكى مثلا من خييييلى خوندم🤪😂)...با يكى دوستم بهم گفته انتخاب رشته فقط شهر منو بزن بيا پيشم معرفيت كنم به خانوادم با هم ازدواج كنيم..ميخواستم به عنوان خواهر كوچولوتون ازتون راهنمايى بگيرم و ببينم كسى مثل من اينكارو كرده يا نه..پيشاپيش از نظراتتون ممنونم😘

نقی معمولى:من در منزل داماد سکونت دارم؛ هیچ داغی بزرگ تر از این نیست؛هيچ ننگى از اين بزرگتر نيست!دارم به قهقرا می رم من؛ فقط بذارید «برم» من!😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف دوستت بچگانه بوده جدی نگیر

منو خيلى ميخواد 

نقی معمولى:من در منزل داماد سکونت دارم؛ هیچ داغی بزرگ تر از این نیست؛هيچ ننگى از اين بزرگتر نيست!دارم به قهقرا می رم من؛ فقط بذارید «برم» من!😂😂
شهرش کجاست چیه کیه اصن موجود زندست؟

بوشهر...دوس پسرمه 

نه عزیزم نزن اونجارو به نظرم اگه خیلی بخواد خانوادشو میاره و معرفیت میکنه اینجوری ارزشت خیلی بیشتره

ميگه بابام اونجورى نمياد خواستگارى

فقط شهر اونا باشی معرفیت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی شهر خودت درس بخونی خواستگاری نمیاد؟ول کن دختر پیش خانواده ات بمون

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

اینکارو نکن...پشیمون میشی...کل آیندت نابود میشه اومدیم و تو یه شهر خوب شانست بود قبول شدی...اونوقت حسرت می خوری!بعدم از کجا معلوم واقعا شمارو معرفی کنه و یا می خواد از شما سو استفاده کنه؟

الان طرف با هم رفت و امد خانوادگی دارن باز تو زرد از اب درمیاد...منطقی فکر کن...اگه تو رو خیلی میخواد باید بیاد دنبالت نه تو بری طرفش.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍