2777
2789

چند روز پیش رفتم سونو گفتن بچه پسره ،میدونستم همسرم یه شدت عاشق دختره،وقتی بهش گفتم چیزی نگفت از رفتارش احساس کردم خوشحال نشده. ولی خودش بعدش گفت فرقی نداره 

اما من میدونم ته دلش اصلا خوشحال نیست چون تو همه این سالها درمورد دختر صحبت کرده ،همیشه فقط با دختر بچه ها بازی میکنه،درمورد شیرینی دختر بچه ها حرف میزنه و.... 

خیلی ناراحتم،نه اینکه به روی خودش بیاره ها ولی همینکه میدونم تو دلش چه خبره داغونم میکنه 😥😥😥

ته دلشم شما باید مدیریت کنی..بیخیال بابا بغلش بگیره دیگه با دنیا عوضش نمی کنه...ضمنا برای چیزی که یک درصدشم نمی تونی تغییرش بدی غصه نخور

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردها عاشق پسرهستن..مطمعن باش دخترهم داشته باشه باز میگه کاش ی پسرداشته باشم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

اخی کلا مردای مهربون شخصیتشون اینطوریه.عاشق بچه دخترن...خدا کنه من به مشکا تو برنخوردم...بدجور عشق دختره

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔

دایی من به زندایی واسه بارداری دومش که دختر بود گیر داده بود که سقطش کن الان دخترش نفسشه بزار دنیا بیاد 

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
شوهر من دکتر احتمال پسر داده ناراحته باهام حرف نمیزنه سر سنگینه😒

خب بهش بگو تعیین جنسیت با مرده...بگو چیزیه که خودت کاشتی به من چ؟؟

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔

عزیزم تو که اینو حس کردی من قشنگ فهمیدم. روزی که از سونو اومدم گفتم دختره یعنی خندش تا گوشش رسیده بودا هی با خوشحالی میگفت واقعا بعد گفتم نه پسره یهو خندش رفتو گفت فرقی نداره. منم خیلی ناراحتم. به خدا هم نمیگم چرا بهم پسر دادی حتما صلاح بوده دیگه.  من که بچه دوممه.

مردها عاشق پسرهستن..مطمعن باش دخترهم داشته باشه باز میگه کاش ی پسرداشته باشم

پس چرا همه ی مردای اطراف من عاشق دخترن؟🤔🤔🤔 

بعد درست میشه مطمئن باش من خودم عاشق پسر بودم شوهرم عاشق دختر چون خواهر ندارن 

وقتی از جنسیت بچم فهمیدم که دختره بی اختیار تو اطاق دکتر زدم زیر گریه 

دکتر گفت خجالت بکش برو خدا تو شکر کن که بچت سالمه خوبه بگم پسره یه دست نداره 

این حرفش برام یه تلنگر بود 

اما حالا همه دین و ایمانم هست و نیستم شده دخترم خدا ببخشه منو ولی خدای روی زمینم شده 

شاید زندگی همین باشد