2777
2789
عنوان

احساس میکنم همسرم از شنیدن جنسیت بچم خوشحال نشد😖

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 92 پست
 سلام به همه آره واقعا هیچکی سر از حکمت خدا در نمیاره به یکی دوتا دوتا دختر میده به یکی دوتا د ...

آره اتفاقا دیروز یکیو دیدم بیرون دوتا دختر داشت.  داشتم به همین فکر میکردم خیلی جالبه

به نظر من هر چی به خدا اصرار کنی بدتره اونی که میخوای نمیشه باید به خودش واگذار کنی اون صلاح بندشو بهتر می‌دونه چه بسا چیزیو ما نخواسته باشیم اما خیر وصلاحمون در اون باشه  یه روز تو مطب دکتر خانومی رو دیدم که بچه چهارمشو بار دار بود به قدری ناراحت بود که اخمش باز نمیشد داخل اتاق متوجه شدم سه تا پسر داره ومیترسیده اینم پسر باشه از دکتر خواهش میکرد سقطش کنه  اونوقت من واسه بچه دومم که بازم دختره ناراحت بودم گفتم خدایا قربون حکمتت برم ما که سر از حکمتت درنمیاریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تومملکت ما خیلی فرق داره..داداشم وکیله وازوضع تاسف باره خانوم ها میگه..دلم کباب میشه براشون..اگه توا ...

خانمی من خودم معلمم و از همه ی اینهایی هم که میگین خبر دارم و این از بی عرضگی اون زنه که مونده زیر دست یه مرد و داره له میشه