2777
2789
عنوان

احساس میکنم همسرم از شنیدن جنسیت بچم خوشحال نشد😖

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 92 پست

صددرصد اینجوریه..مردای ایرانی عاشق پسرن..نمیگم که خدای نکرده دختردوس ندارن ..ولی مطمعنا همشون دوس دارن ی پسرداشنه باشن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما تو خانواده مورد داشتیم تو دهه شصت طرف بچه اول پسر بود دومی دختر شد تا یک ماه قهر کرد !!!!!! بعدش جوری شد واسه دخترش جون میداد همه امکاناتم براش فراهم میکرد . دختر مورد نظر الان با شوهرش مهاجرت کرده خارج اینام یه چشمشون اشک یکیش خون :/

نتیجه اخلاقی : هیچ وقت سر بچه روابط خودتون رو تحت تاثیر قرار ندید چون بچه اخرش میره پی کارش زن و شوهر برای هم میمونن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اخی کلا مردای مهربون شخصیتشون اینطوریه.عاشق بچه دخترن...خدا کنه من به مشکا تو برنخوردم...بدجور عشق د ...

عزیزم کمترین کاری که میتونی واسه جنسیت بکنی استفاده از کیت تخمک گذاریه و رژیم غذایی. کیت هم مث همین تستا باید از داروخونه بگیری روزایی که احتمال پسر زیاده رو نشون میده یعنی روز تخمک گذاریت 

اصلاتحویل نگیروبه روی خودت نیار  نری ور بری باهاش،مبادااون چیزی که احساس  میکنی ته دلشه ...

نه چیزی نگفتم بهش فقط یه بار گفتم خوشحال نشدی ؟گفت چرا نشم ؟چه فرقی میکنه ؟

اونم یه جوری گفت متوجه شدم ناراحته

خب بهش بگو تعیین جنسیت با مرده...بگو چیزیه که خودت کاشتی به من چ؟؟

خخخخخ 5 تا خواهر داره هنوزم دختر میخواد😶😶

مامانم با خوشحالی اومد ازش سور بگیره گف ک دروغه دختره😶😶

🔴اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاهاش که عوض بشه حال و هواش🔴
بعد اینکه سونوی ان تی گفت به احتمال زیاد دختره پدرش زنگ زد با بیحالی گفت دختره. الانم گاهی اوقات می ...

بهش توضیح بده تعیین جنسیت از ژن مرد و دوقلویی از ژن مادر هست

خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر به دست خودشان
پس چرا همه ی مردای اطراف من عاشق دخترن؟🤔🤔🤔 

مگه گفتم دختردوس ندارن؟میگم دوس دارن پسررو تجربه کنن..مردای ایرانی پسردوستن..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
وا مگه پرنسی چیزیه پسر به چه دردش میخوره خدایا به افراد کشورم درک و فهم بالا بده

اتفاقا بهش گفتم نکنه میترسی تخت پادشاهیت بی صاحاب بمونه؟

گفتم نترس ملکه انگلستانم دختره.

شوهرم خودش بی تقصیره خانواده اش هی میگفتن بچتون پسره پدرشوهرم که انگار ماماست همش میگفت من میدونم بچه تو پسر میشه.

حالا از سونو اومدیم مادرشوهرم گفت احتمال داره اشتباه بشه و ...........

که خدارو شکر اصلا هم اشتباه نشد

باشه بابا شماها دختردوست..اشتباه کردم😥

عزیزم کمترین کاری که میتونی واسه جنسیت بکنی استفاده از کیت تخمک گذاریه و رژیم غذایی. کیت هم مث همین ...

مرسی...هرچی خدا بخاد بدبختی اینه که میگ انقد بچه میاریم تا دختر بشه  ...من خودم عاشق پسرم...فعلا که نمیخام حالا حالا حالاهااا اقدام کنم

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
وا مگه پرنسی چیزیه پسر به چه دردش میخوره خدایا به افراد کشورم درک و فهم بالا بده

بحث درک و شعور نیست که عزیزم ،مثلا الان همسر من دختر دوست داره ،نه اینکه مثل قدیم یه جنسیتو بپرستن،فقط به خاطر اون لوندی و ناز و عشوه دختر که واسه باباش داره

باشه بابا شماها دختردوست..اشتباه کردم😥😣...