2777
2789
عنوان

احساس میکنم همسرم از شنیدن جنسیت بچم خوشحال نشد😖

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 92 پست
شوهر منم از دختر بودن بچه ام زیاد خوشحال نشد چون همه بهش میگفتن بچه ات پسر میشه. به این چیزا زیاد ت ...

چرا همش برعکس میشه؟ اطراف ماهم چند نفر پسر میخواستن حتی تعیین جنسیتو... هم رفتن باز دختر شد حالا ما که دختر میخواستیم دومی هم پسر شد

شوهر من دکتر احتمال پسر داده ناراحته باهام حرف نمیزنه سر سنگینه😒

من خیلی احساس بدی دارم ،میگم نکنه دوسش نداره 

من چون خیلی سخت باردار شدم و دوران بارداری خیلی  خیلی رو دارم سپری میکنم بهش گفتم بعدی رو میریم تعیین جنسیت که یه دختر داشته باشیم یه پسر ،گفت نمیخواد همین یکی کافیه داری اینهمه عذاب میکشی خوشت میاد تکرار بشه؟

خیلی ناراحت شدم ،تو دلش حتما میگه دیگه هیچوقت به ارزوم نمیرسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم روز اول ک گفتم بچم دختره قیافه شوهرم رفت تو هم.الان میگه ک ناراحت شده ولی الان عاشق دخترمونه.دیوانه وار.و دومی رو الان باردارم میگه الان ک بچه دار شدم متوجم ک هیچ فرقی نمیکنه واقعا چی باشه.بزار ب دنیا بیاد دیونش میشه.اولاشم نه ها بزار دوتا خنده کنه

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

عزیزم جنسیت بچتون...

اون کاشته توهم برداشت کردی باخوشحالی وشوروشوق وذوق فراوان باهاش بروخرید 

مگه براش کادوخریدی که نگران وداغونی که خوشش بیادیانیاد

حرفامیزنیا

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
عزیزم تو که اینو حس کردی من قشنگ فهمیدم. روزی که از سونو اومدم گفتم دختره یعنی خندش تا گوشش رسیده بو ...

بعد اینکه سونوی ان تی گفت به احتمال زیاد دختره پدرش زنگ زد با بیحالی گفت دختره.

الانم گاهی اوقات میگه از بس سردی خوردی بچه دختر شده 

چندبار بهش گفتم بچه بزرگ بشه همه این رفتارا و حرفاتو بهش میگم الان بهتر شده.

عزیزم تو که اینو حس کردی من قشنگ فهمیدم. روزی که از سونو اومدم گفتم دختره یعنی خندش تا گوشش رسیده بو ...

واقعا حس بدیه ،چند روزه یواشکی دارم بخاطرش گریه میکنم ،نه اینکه بچمو دوس نداشته باشم ،نه

چون با بدبختی باردار شدم ولی دوست داشتم اونم خوشحال باشه بعد اینهمه مدت

چرا همش برعکس میشه؟ اطراف ماهم چند نفر پسر میخواستن حتی تعیین جنسیتو... هم رفتن باز دختر شد حالا ما ...

عزیزم حتما خیر و صلاحمون این بوده.پمن خودم عاشق دخترم از خدا هم ممنونم که بهم دختر داده.

من خیلی احساس بدی دارم ،میگم نکنه دوسش نداره  من چون خیلی سخت باردار شدم و دوران بارداری خیلی ...

منم سختی زیادی کشیدم اوایل بارداری قبلشم طعنه ها و کنایه های مردم ک مشکل دارن بچه دارنمیشن الانم ک شوشو میگه دکتر دروغ میگه بچمون دختره😑😑😑

🔴اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاهاش که عوض بشه حال و هواش🔴

اصلاتحویل نگیروبه روی خودت نیار 

نری ور بری باهاش،مبادااون چیزی که احساس

میکنی ته دلشه بیادسرزبونش که بعدخودت ضربه

میخوری

دسته گل خودشه دیگه،چه میشه کرد والبته که به دنیا بیاد عاشقش میشه مطمئن باش

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .