2777
2789
این دکتر اصلا حرف نمیزنه میخوام یه جای دیگه برم چه تاریخی گفت بری غربالگری اول؟

هنوز نگفته پس فردا چهارشنبه که جواب ازمایش ببرم نشون بدم احتمالا میگه تاریخ غربالگری رو 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
هنوز نگفته پس فردا چهارشنبه که جواب ازمایش ببرم نشون بدم احتمالا میگه تاریخ غربالگری رو 

اینم به احتمال زیاد منتظر ازمایش ببرم بعد بگه واسه ازمایش خیلی خون گرفت؟ من دستم هنوز درد می کنه به خاطر ازمایش قبلی

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم به احتمال زیاد منتظر ازمایش ببرم بعد بگه واسه ازمایش خیلی خون گرفت؟ من دستم هنوز درد می کنه به ...

بستگی داره چه ازمایشایی نوشته باشه دوتا سرنج  خون گرفت هم ازمایش  ادرار، ناشتا هم گفت باید برم 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳

دندون عقلم خیلی درد میکنه به نظرتون برم برام میکشش  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
سلام عزيزم،اره،ولي خيلي درد داره من سر اولين بارداريم دو تا دندون عقل كشيدم.خيلي اذيت شدم.

قطره میخک بهم داده ارومش کرده دندونپزشک گفت نامه از دکتر زنان بیار دکتر زنان هم بهم نامه نداد گفت سه ماهه دوم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما ویار دارید؟ من خیلی حالتم طبیعیه گاهی فقط زیر شکمم تیر میکشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانما من امروز لکه بینی قهوه ای داشتم رفتم دکتر سونو نوشت به نظرتون علتش چی میتونه باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله چيزي نيست.ميري سونو خيالت راحت ميشه ،احتمالا هماتوم داشتي داره دفع ميشه

چه بارداری پر استرسی امروز دکتره گفت بعضیا تو موعدشون هفته هشت و دوازده اینجوری میشن اصلا رنگش روشن نیست همش قهوه ای تیرست از دیروز تا حالا دارم شیاف میزارم قطع نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بارداری پر استرسی امروز دکتره گفت بعضیا تو موعدشون هفته هشت و دوازده اینجوری میشن اصلا رنگش روشن ...

اره عزيزم بهت حق ميدم ،من كه هر دقيقه از خودم ميپرسم الان زنده است؟احساس ميكنم دارم خل ميشم.فكر كنم مخصوصا واسه ماها كه سابقه سقط داشتيم اينجوريه...،خدا بهمون ارامش بده

اره عزيزم بهت حق ميدم ،من كه هر دقيقه از خودم ميپرسم الان زنده است؟احساس ميكنم دارم خل ميشم.فكر كنم& ...

رفتم سونو گفت هماتوم 10*8*7داری شیاف داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40