2777
2789
مبارک باشه عزیزم  میدونم دلم لک زده برم سونو صدای قلب بچنو بشنوم  رفتی سونو صداشو گوش دا ...

من خیلی نامید بودم ولی درمانم خیلی پیگیری کردم سعی کن مراحل درمانیتو پیگیری کنی ایشالله خیلی  زود خبر بارداریتو میدی

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
من خیلی نامید بودم ولی درمانم خیلی پیگیری کردم سعی کن مراحل درمانیتو پیگیری کنی ایشالله خیلی  ز ...

الان ا اس ا داده 

قندمم یکم بالاست رژیم گرفتم با متفورمین 

گفت حامله بشی هرشب امپول باید بزنی 

من مشکلی ندارم فقط از خدا میخوام بچم بمونه 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ا اس ا داده  قندمم یکم بالاست رژیم گرفتم با متفورمین  گفت حامله بشی هرشب امپول باید ...

خب نگرانی نداره حتما غلظت خون یا مشکل انعقادی داری تحت نظر دکتر خوب باشی برات میمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
الان ا اس ا داده  قندمم یکم بالاست رژیم گرفتم با متفورمین  گفت حامله بشی هرشب امپول باید ...

اصلا نگران نباش عزيزم.من الان روزي دو تا امپول ميزنم.اخه من سقط مكرر هستم.مال من فقط يه سقط نبوده.انشالله به زودي ميايي و خبر خوشحالي ميدي.

اصلا نگران نباش عزيزم.من الان روزي دو تا امپول ميزنم.اخه من سقط مكرر هستم.مال من فقط يه سقط نبوده.ان ...

ایشالا حتما با دعای شماها 

ایشالا بیبی مثبت شد میام خبر میدم 

من دوتا سقط داشتم و یک خارج رحم 

خدا خودش به ماها رحم کنه 

اما این ماه من علایم هیچی ندارم یعنی باردار نیستم ؟؟؟؟

خب نگرانی نداره حتما غلظت خون یا مشکل انعقادی داری تحت نظر دکتر خوب باشی برات میمونه

مرسی عزیزم زیر نظر دکتر تهران دکترای شاهرود که هیچی نمیفهمن 

من چندتا سوال دارم

بعدشنیدن صدای قلب بچه باید چه کارکرد

ازکی باید یه متخصص که میخوای باهاش زایمان کنی و پیداکرد؟

من اصلا درمورد مراحلش نمیدونم اصلا نمیدونم الان باید کار خاصی بکنم یانباید 

خدایا کمکمون کن
من چندتا سوال دارم بعدشنیدن صدای قلب بچه باید چه کارکرد ازکی باید یه متخصص که میخوای باهاش زایمان ...

باید دکتری که میخای پیشش زایمان کنی رو انتخاب کنی تحت نظرش باشی برات تشکیل پرونده بده الان که صدای قلبشو شنیدی دکتر یسری ازمایش خون ادرار مینویسه که باید بدی بعد خودش میگه چه تاریخ هایی بری پیشش کی دوباره بری. سونو، غربالگری اینا 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
ایشالا حتما با دعای شماها  ایشالا بیبی مثبت شد میام خبر میدم  من دوتا سقط داشتم و یک خار ...

منم  علائم نداشتم فقط یکم علائم پریود داشتم پادرد که همیشه قبل پریود میگرفتم 

به علائم نیست انشاالله که بارداری 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
منم  علائم نداشتم فقط یکم علائم پریود داشتم پادرد که همیشه قبل پریود میگرفتم  به علائم نی ...

انشاالله 

مرسی مهربون

منم  علائم نداشتم فقط یکم علائم پریود داشتم پادرد که همیشه قبل پریود میگرفتم  به علائم نی ...

امروز رفتم سونوی قلب تشکیل شده بود قلبشم میزد هفت هفته و 6 روزم خدایا شکر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز رفتم سونوی قلب تشکیل شده بود قلبشم میزد هفت هفته و 6 روزم خدایا شکر

عزززیزم خداروشکر 

پس یک روز فرقمونه 

عزززیزم خداروشکر  پس یک روز فرقمونه

تاریخ زایمانت کیه؟ ازمایشای اول بارداری و دادی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این دکتر اصلا حرف نمیزنه میخوام یه جای دیگه برم چه تاریخی گفت بری غربالگری اول؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره ازمایش دادم ولی هنوز جوابش نیومده یهفته طول میکشه تا بدن 

سیزده اسفند