2777
2789
عنوان

ایا شماهم در خواب این مرد و دیدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2918 بازدید | 221 پست
وااااااااااااای دقیقا  همشون هم الان اینجا جمعشون جمعه    

بخدااا 

امشب به لطفاستارتر سراسر کشور داره ایت الکرسی ختم میشه😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بحث خواب شد من یچیزی بگم من الان یه ساله تقریبا هر شب میبینم یه عده شیر وحشی میخوان خودمو خانوادمو بخورن همش در حال فرارم 

چند هفته پیش تو خواب به یکی از شیرا گرسنش بود گفتم به شرطی بهت غذا میدم که دیگه تو خوابم نیای خیلی میترسم 

گفت اوکی غذا دادم خورد دیگم نیمدن تو خوابم 

اینکه تو خوابم نمیان برام ترسناکتره😐

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
حالا از کجا فهمیدی برادر شوهرته ؟ درصورتیکه اصلا شبیه برادرشوهرت نبود ؟ 😑

نمیدونم تو خواب داشتم به شوهرم میگفتم این داداشته ها😐بعد یارو گفت نه من جنم 

گفتم عه پس برو 

رفت😐توهمی زدم قشنگ تو خواب 

شاید میخوان اینسری واقعنی خودتو بخورن 

حالاما خونمون دورش خالیه تو کوهیم 

بعد همش که از ماشین پیاده میشم تا برم تو خونه میترسم شیر بیاد بخورتمون😭😭😭😭

چه بنده خدا مظلوم بوده بهش گفتی برو اونم گفت باچه    

اره 😂😂😂ولی ابروهاش و صورت گردش کپیه این یارو بود

وای خوش به حالتون  چه قدر باصفاست خونتون پ

با صفاست ولی بخدا خیلی میترسم 😥 توهمی شدم از دست این شیرا 

مننننننننننم من 

ای جیشو.اون ایزی لایفو بزار واسه یه ساعت دیگه ت.من همه خوابامو همون وقتا میبینم گفته باشم😁😈

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا