2777
2789
عنوان

ایا شماهم در خواب این مرد و دیدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2918 بازدید | 221 پست
من اصلااا ادم ترسویی نیستما ولی دارم سکته میکنم یه چی میگم نترسین خدایی دیشب تو خواب دیدم برادر ...

حالا از کجا فهمیدی برادر شوهرته ؟ درصورتیکه اصلا شبیه برادرشوهرت نبود ؟ 😑

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پروفایلای گل و بلبل و مذهبی اینا خبری ازشون نیست از هر پنج تا پروفایل چهار تاش ترسناکه😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
اشکال نداره من ایزی لایف دم دستمه وقتی میترسم    

من الان دارم میرم دستشویی😂😂😂ایزی لایف ندارم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
حالا پروفایلای گل و بلبل و مذهبی اینا خبری ازشون نیست از هر پنج تا پروفایل چهار تاش ترسناکه😂

وااااااااااااای دقیقا 

همشون هم الان اینجا جمعشون جمعه   

دوس دالم   

ندیدم اما حالا که دیدم شاید امشب تو خواب بخوره به پستم، از این لوندتر نداشتن!!!

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

رفتم نظرات رو خوندم تو لینکی که دوستمون گذاشت ؛ بیشتریا گفتن خرزوخانه😑 

بعضیام گفتن دیدنش ! و آدم بدیه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
وا اصلا ترس نداره خیلی چهرش مهربونه انگار.میخواد کمک کنه لبخندش امید بخشه

والا خیلی ام موذیانه اس

سلام عشقم😍😍😍خوبی؟ نی نی خاله چطوره؟ امروز شدید تو فکرت بودم

سلام روشنا جونم..ممنون عزیزم... خوبه خداروشکر. مامانشو اذیت میکنه فقط با تهوع و ویار... خیلی برام دعاکن

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...