2777
2789
عنوان

عکس العمل خانواده ی شوهرم به بارداریم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2355 بازدید | 84 پست
میدونن  ما چند باری بخاطر دخالتای خواهر شوهر م دعوا داشتیم حتی بابام کلی  با ز ...

فدا سرت عزیزم

انشالله به سلامتی فارغ شی 

دیگه فکرشو نکن 

ناراحتیت رو بچت تاثیر میذاره 

ببخششون و شاد باش❤️

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

استارتر چه دغدغه هایی داریاااااا😒😒

منکه پارسال همین موقع ها باردار شدم شوهرم دید اینقدر خانوادم ذوق دارن گفت بیا بریم خونه مامانم خواهرام اینا بهت تبریک بگن منم با کلیییی اکراه قبول کردم رفتیم اونام که اصلاااا انگار نه انگار حتی یه تبریک خشک و خالی

منو میگی تا خونه بشکن میزدم از خوشی که اینا محل ندادن🤓🤓🤓

وقتی هم کورتاژ کردم یه زنگم نزدن منم یه ساله نرفتم خونشون اونام نمیان به فال نیک بگیر بهتر که خوشحال نشدن شرّشون از سرت کمتره عشق نی نیتو خودتو همسرتو خانوادت ببرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدااا  چه ادمایی پیدا میشن  شوهرت چی؟ حواسش بهت بود؟

اره خداروشکر مهربونه

یه وقتایی غر میزدم کلافه میشد 😂 بعد اونم یه حرفی میزد که ناراحت میشدم

بعدش به روش میاوردم که همچین حرفی بهم زدی

میگفت به خدا خسته و عصبی میشدم یه حرفی میزدم دیگه...

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
اره خداروشکر مهربونه یه وقتایی غر میزدم کلافه میشد 😂 بعد اونم یه حرفی میزد که ناراحت میشدم بعدش ب ...

اخی خداروشکر که بازم همسرت طرفته 

اینجور مواقع واقعا همسر حکم اب روی اتیشه 

خوشبخت باشید❤️

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
استارتر چه دغدغه هایی داریاااااا😒😒 منکه پارسال همین موقع ها باردار شدم شوهرم دید اینقدر خانوادم ذ ...

عذر میخوامبچه ات سقط شد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻

بخداا من اگه باهام خوب باشن باهاشون خیییلی خوبم 

حتی با همه اذیتایی که میکردن همیشه احترامشونو  دارم

بخاطر پسرش میخاستن به تبریک درست بگن یا حالمو بپرسه

اگه پسرش هم بچه دار نمیشد که باید مینشست وغصه میخورد

ولی هیچوقت این درد نباید باعث بشه یه بچه دیگشم ناراحت بشه پسرشونم الان ناراحته  الان واسه ناز ...

مادره دیگه برای دختراش غصه میخوره متاسفانه هر کسی یه جایی ضعف رفتاری داره یعنی نمیدونه چطور واکنش بده ما نباید زود قضاوتش کنیم و به دل بگیریم 🤗

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

الهی عزیزم چقدر سخته بهترین لحظاتو تلخ میکنن.

غصه نخور.

موقع زایمانت حواست به این روزا باشه.

دوست خانوادگی پیدا کنید.

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
مادره دیگه برای دختراش غصه میخوره متاسفانه هر کسی یه جایی ضعف رفتاری داره یعنی نمیدونه چطور واکنش بد ...

بله درسته 

ولی واقعا ناراحت شدم 😔

خیلی زود بهشون گفتی عزیزم.اصلا درست نیست اینکار..حداقل سونوی تشکیل قلب میرفتی بعدا میگفتی..من تا سونوی قلب ندادم حتی به مامانم هم نگفتم.

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
بله

منم بچه ام سقط شده الان در حال اقدامی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻