2777
2789
عنوان

میدونید به نظر من نباید به حرف شیما کاتوزیان گوش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 65 پست
شما حرف منو نمیفهمی من موافق ۱۰۰ استقلال خانم ها چه فکری مالی هستم ولی میگم این داره شمشیر از رو میب ...

واقعا هم زن اگه سیاست داشته باشه شوهرشو رام میکنه 

نه تنها اونو بلکه خانواده شوهرم رام میکنه

خوشبحال اونا که زناشون سیاست دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب زندگی خودت داغون میشه اعصاب خودت بهم میریزه با همه مردا بجنگی باید مکار باشی نه دعوایی

بالاخره هر کی بخواد با سیاست رفتار کنه باید تو سری خوری رو هم تحمل کنه دیدم که میگم  به خانواده شوهر محبت کردن یعنی چشم گفتن بی چون و چرا 

بالاخره آدم گاهی مخالف رفتار شوهر و خانوادش هست حتی با بعضیا با محبت و سیاست هم اعتراض کنی بدشون میاد و رفتارشون باهات عوض میشه

اره افرین

ببین من کاری به حرف اون خانم ندارم چون گوش نکردم ولی سیاست به ز جنگه 

مثلا دیروز همسرم انار خریده بود دلتون نکشه مثل یاقوت گفت همسرم چند تا انار بردم واسه بچه های خواهرم راضی باش 

منم گفتم نوش جونشون فقط اون خوبا را ببر کوچولو نبرده باشی خوبا را ببر زشته خواهرته

تا شب برام  پشتک میزد🤣🤣🤣

شامم از بیرون خرید کلی خریدم کرد فقط بخاطر سه تا انار

یخ کلیپ ازش دیدم اینقدرحرف زشت وبی ادبانه میزدبدم اومدازش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چون اهدافت پیش ببری

نمیدونم منظور شما دقیقا چجور سیاستی بود ولی من از این سیاست های به اصطلاح زنانه که میان میگن مثلا شوهرت داد زد تو قربون صدقش برو نمیدونم مخالفت نکن نظر نده تا آروم بشه و بعد به خواستت برسی خوشم نمیاد( مثال بود البته فقط برای اینکه متوجه منظورم بشی) این باز خودش استقلالی که شما میگی رو از طرف میگیره و اسمشو میزاره سیاست...

بنظرم هر دو جنس لازمه یک سری مطالعه( از کتاب های روانشناسی و خوب )در مورد رفتار و شخصیت جنس مخالفشون داشته باشن تا بدونند چجوری با هم کنار بیان و تفاوت های اخلاقی و شخصیتیشون رو درک کنند ولی اینکه خانم بره دوره بگیره که توش یاد بدن هرچی آقا گفت بگو چشم میشه سیاست قشنگ نیست 

کچل اگرطبیب بودی سرخود دوانمودی ببینیداونی سیاست یادمیده زندگی شخصی خودش چطوره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بالاخره هر کی بخواد با سیاست رفتار کنه باید تو سری خوری رو هم تحمل کنه دیدم که میگم به خانواده شوهر ...

خوب سیاست داشتن بی چون و چرا چشم گفتن نیست در نهایت ادب حرفتون را بزنید و کارتون را پیش ببرید جوری که هر وقت کارشون گیره بدونن باید باهاتون هماهنگ بشن و خوب فکر کنید و بعد جواب بدید

استاترهمین نی نی سایت یه دانشگاه بزرگه