2777
2789
عنوان

عکس العمل خانواده ی شوهرم به بارداریم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2356 بازدید | 84 پست
متاسفم عزیزم ان شاالله زود دوباره نی نی دار بشی بله اقدامم

همچنین برای شما 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زود بهشون گفتی عزیزم.اصلا درست نیست اینکار..حداقل سونوی تشکیل قلب میرفتی بعدا میگفتی..من تا سون ...

شوهرم گفت نگوتا سه ماهگی  من گفتم به خونوادت میگم اونا دلشون میخاد تو این حس قشنگ شریک باشن تمیدونستم بیشعورا اینجوری میکنن که

شوهرم گفت نگوتا سه ماهگی  من گفتم به خونوادت میگم اونا دلشون میخاد تو این حس قشنگ شریک باش ...

شوهرت عاقلتره😅😅..بهش فکر نکن..همینقدر که شوهرت متوجه رفتار زشت اونا شده کافیه..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
شاید حسادت نباشه،بیشتر حسرت واسه دخترهاشون باشه  انشاله دامن خواهر شوهرات به همین زودیا سبز بش ...

چي ميشد همه مثل شما دلشون صاف بود جاي مسخره و توهين و نفرين يكم با ديد بازتر به قصيه نگاه ميكردن ؟!

فامیلیم ولی خییییلی تفاوت فرهنگی داریم بابای من از زمین تا اسمون با برادرش فرق میکنه مامانم انقد ب ...

خب چرا ازدواج كردي با اين همه تفاوت ؟! ادم يا نبايدبكنه يا اگه كرد ديگه هي من سرم من سرم راه نندازه....اين من سرم گفتنا بيشتر گل به خوديه

خوب وقتی دو تا دخترش بچه دار نشدن حتما غصه داره و افسوس میخوره. به شمام پیشنهاد میکنم خوشحالیتو با صدای بلند فریاد نکن خصوصا پیش خونواده شوهرت.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

منم دقیقا مثل شما تک عروسم با دو تا خواهرشوهر .خواهرشوهر بزرگم مشکل داشت برای بارداری من وقتی اولین بار حامله شدم و بهشون گفتم مادرشوهرم صبح تا شب گریه میکرد هر کی میومد خونش همش گریه میکرد میگفت واسه دخترم دعا کنید حامله بشه اصلا بهم اهمیت نمیدان بعدشم آنقدر کار کردم و فرش شستم براشون بچم سقط شد بعد دیگه خیالشون راحت شد