2777
2789
عنوان

عکس العمل خانواده ی شوهرم به بارداریم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2355 بازدید | 84 پست

من خودم و شوهرم عاشق دخترمونیم و حاضر نیستم با صدتا پسر مث پسرای اونا عوضش کنم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
چیکار کرد مگه

من نمیخواستم زودی بهشون بگم باردارم

قصد داشتم جواب آزمایش و که گرفتم چندروز بعد شوهرم بهشون بگه... از شانس بدم اصلا نمیدونم چطور شد که چسبی که رو دستم بود چسبید به مانتوم و من متوجه نشدم ( چسبی که بعداز آزمایش زدم به دستم)

مادرشوهرم تو پارکینگ منو دید گفت عههه این چیه رو مانتوت؟  نگاه کردم دیدم چسبِ

پرسید واسه چی آزمایش دادی؟  گفتم همینجوری

بعد دیدم با یه حالتی که انگار مشکوک شده نگام کرد

منم دیدم خیلی ضایع‌ست بخوام دروغ بگم

گفتم آزمایش بارداری دادم 

گفت واااا کی میخواد بچتو نگه داره، من نمیتونم نگهش دارماااا😐😐😐 انگار من معلولم که بدم به اون...

بعد گفت اول بی بی چک میزدی که الکی پول آزمایش ندی😐😐😐 گفتم بی بی چک زدم مثبت بود آزمایش دادم

گفت

گفت کی جوابش میاد

گفتم گرفتم جوابو مثبت بود

گفت اهاااا

بعد رفت تو خونه😐 منم استراحت مطلق بودم رفتم خونه مامانم دیگه سراغی ازم نگرفت تا پنج ماهگیم که اومدم خونه... حتی سرکلاژم شدم نه اومد پیشم نه بهم زنگ زد

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نکن خودتو شاید مادر شوهرت برای دختراش ناراحته و رعایت میکنه تو خونه جلوشون که مبادا حسرت بخور ...

اخه دیشب که اومدن خونمون که دختراش نبودن

میخاست بهم بگه حالت چطوره 

اخه دیشب که اومدن خونمون که دختراش نبودن میخاست بهم بگه حالت چطوره 

ناراحت نباش عزیزم منم جفتم پایین بود و استراحت مطلق بودم

ی بار نگفتن بیایم پیشت بمونیم

وقتی هم میگفتم دکتر گفته هیچ کاری نکنم

میگفتن سخت نگیر خودش خوب میشه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
اخه دیشب که اومدن خونمون که دختراش نبودن میخاست بهم بگه حالت چطوره 

مادر شوهرت تو دلش درد داره باور کن از خودتم بیشتر اون نی نی رو دوست داره تو با رفتار خوب و صبوری همه چیز درست میشه 

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
من نمیخواستم زودی بهشون بگم باردارم قصد داشتم جواب آزمایش و که گرفتم چندروز بعد شوهرم بهشون بگه... ...

وای خدااا 

چه ادمایی پیدا میشن 

شوهرت چی؟ حواسش بهت بود؟

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
مادر شوهرت تو دلش درد داره باور کن از خودتم بیشتر اون نی نی رو دوست داره تو با رفتار خوب و صبوری همه ...

ولی هیچوقت این درد نباید باعث بشه یه بچه دیگشم ناراحت بشه

پسرشونم الان ناراحته 

الان واسه نازایی همه جور درمانی هست 

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
خب خداروشکر  مهم شوهرته  بنظرم رفتار خانواده شوهرتو حتما به مادر پدرت بگو چون فامیل نزدی ...

میدونن 

ما چند باری بخاطر دخالتای خواهر شوهر م دعوا داشتیم

حتی بابام کلی  با زن عموم حرف زد 

ولی کلا عقل پابه جایی ندارن

خداروشکر که شوهرم مثه اونا نیس

عزیزم مبارکه ،تو باردار شدی به سلامتی حتما واسه خواهر شوهرات دعا کن اونا هم ایشالا دامنشون سبز بشه دعای زن باردار خیلی رواست،در ضمن شاید این هدیه خدا امتحانی باشه واسه تو مواظب رفتارات باش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻